Pozitif Hayat Psikoloji
Osmaniye, Şirin Sk. No:36 kat:3 daire:3 Kadıoğlu apartmanı Bakırköy, Bakırköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +25 daha fazla

Aile Rehberliği

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Bilişsel Davranışçı Terapi +9 daha fazla

Bireysel Danışmanlık

Duygu Odaklı Terapi (EFT)

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Pozitif Hayat Psikoloji

Merhabalar ben Klinik Psikolog ve Aile danışmanı Dilan Tuncel.
Üniversitemi okuduğum sırada gönüllü anaokulu ve psikolojik danışmanlık merkezlerinde staj yaptım ve seminerler verdim. Şuan kendi ofisimde danışmanlık hizmeti vermekteyim. Kendimi geliştirmek adına bir çok eğitim aldım. Test eğitimleri, terapi eğitimleri, gönüllü atölye çalışmaları. drama ve psikodrama eğitimlerine katıldım. Yeni ekollere oldukça hakim olmaktayım. aile danışmanlığı eğitimi aldım. Her danışanıma ayrı bir müdahale planı oluşturup ödevler, kitap önerisi yöntemlerle desteklemekteyim. Aldığım bir çok eğitimim bulunmaktadır ve uygulayıcıyım. EMDR terapisi, Çocuk Ergen ve Yetişkinlerde Bilişsel Davranışçı Terapiler, Travma sonrası stres bozukluğu eğitimi, Kabul ve kararlılık terapisi, Aktarım odaklı terapi, Cinsel terapi, Yas danışmanlığı, MMPİ ve yetişkin testleri, Çocuklarda kişilik, zeka, gelişim ve dikkat testleri, drama-psikorama, logoterapi, CAT ve louissa duss testi, Resim Analizi, Oyun Terapisi, Kısa süreli çözüm odaklı terapi, Terapötik kartlar, Duygu odaklı terapi, Kabul ve kararlılık terapisi, bütüncül oyun terapisi, Mindfulness atölye, Masal terapisi, Sanat terapisi ve Rüya analizi atölye çalışmaları, meslekler ile ilgili envanterler, Ölüm ve yas terapisi 1. ve 2. modül eğitimlerim bulunmaktadır.

Konum: Pozitif Hayat Psikoloji Yetişkin Terapisi

Öncelikle dilan hocamdan sonra sürecimden size bahsetmek istiyorum. Kendisiyle çalışırken işini uzun zamandır yaptığını ve alanda uzman olduğunu anlıyorsunuz. Çok sakin, içten konuşan güler yüzlü ve aşırı tatlı bir psikolog olduğunu düşünüyorum. Yakından tanıdığım biri gibi hissettim. Hayatımda önemli bir yeri olacak her zaman minnettarım kendisine ve bu sürece başladığım için kendime…
İlişkilerle ilgili tutumlarım davranışlarım birini sevemem kendimi sevmemem duygularımı anlamamam travmalarım üzerine başladım. Artık kendimi daha iyi tanıyor sevgiyi öğrendim güvenmeyi öğrendim. Belki de hiç bir zaman bana öğretilmeyen şeyleri bu süreçte gördüm. Yaralarım hakkında konuşmak zorlasa da kendim için bir şeyler yapmak beni çok mutlu hissettirmeye başladı zamanla…
Böyle bir süreci herkese tavsiye ederim bence herkes terapi almalı. Hayatımda herkese karşı güvenim ve umudum kırılmışken bana umut ışığı oldu canım hocam

Konum: Pozitif Hayat Psikoloji Randevu

Hayatımda hiç kimse beni anlamaz sandım içimdeki sıkışıklık canımı sıkan sıkışma hali hep olacağını düşündüm. Tıka basa yemek yiyor ya da sürekli alışveriş yapıyordum. Sürekli birinden hoşlanıyordum dağınık ve düzensiz biriydim ve bundan çok rahatsız oluyordum. Bunlar için başvurdum Dilan hocama bir psikolog bana ne yapabilir ki onlar sadece dinliyorlar diye düşünürken öyle olmadığını gördüm bilişsel davranışçı terapi çalıştığımızı söyledi Dilan hoca, çok memnun kaldım. Kalbim her seanstan sonra inanılmaz ferahlıyordu sıkışma halim geçti. Bir an da gelen sıkışıklık hali geçti. Kendimde rahatsız olduğum durumlar azaldı çevrem de bunu bana sürekli söylüyor sadece ben farketmemişim. Sevgili hocam umarım hayatınız hep güzel olur bize dokunmaya devam edersiniz. Parıl parlayan gözler iyii ki varlar

Konum: Pozitif Hayat Psikoloji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Çevremdeki insanların tavsiyesiyle Dilan hanıma başvurdum. Hayatımda bir çok konuda kaygım ve korkularım vardı. Erteleme problemlerim ve evlenme korkum vardı nedenine inip yüzleşmek istedim. Cevaplarıma eriştim diyebilirim. Erteleme davranışımla ilgili de çok yol katettim. Ben çok memnun kaldım. Kendisine minnettarım kazandığım farkındalıklar için.

Konum: Pozitif Hayat Psikoloji Bireysel Terapi

Bu yorumu yazarken yaşadığım süreç, psikolog arayışım ve sonrasında bu yorumu yazıyor oluşum gözümün önünden geçti gitti… Daha önce bir çok psikolog deneyimim oldu ancak bir türlü uyuşamadım. Dilan hanımla ilk seanstan itibaren enerjim uyuştu ve ona dökülüverdim. Mutlu hissetmiyor ve yaptığım hiç bir işten keyif almıyordum. Hayat bana çok anlamsız geliyordu. Yaptığımız seanslarda kendimle ilgili bir çok şey farkettim kör noktalarım değerlerim beni neler mutlu eder. İlişkilerimde aynı şeyleri yaşamam bu döngülerimi kırmamda çok yardımcı oldu Dilan hanım. Şefkatle ve ilgiyle yaklaştı. Bunu hissedebiliyorsunuz… Sizi rahat hissettiriyor. Ben süreçte adeta öğrenci gibi notlar aldım kitaplar okudum. Başladığım problemlerim halloldu diyebilirim. Uykuyu rahat uyuyor mide problemlerimi daha az yaşıyorum. Duygularımı rahatça yaşıyor ve ifade edebiliyorum kendimi seviyorum.

Konum: Pozitif Hayat Psikoloji Randevu

Dilan hocaya daha önce seans alan bir arkadaşımın aracıyla ulaştım. Kendisi ile çalışma fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Nahif ses tonuyla adeta içinize işliyor konuşmaları... Benim destek aldığım konular kaygı bozuklukları, duygularımı kontrol edememem ağlama krizlerim, kendimi sevmemem, pozitif bakamam ve ailemle anlasamam bu konular için destek aldım. Çok verimliydi seanslar çok memnun kaldım. Çok iyi geldi terapi bana sürecim bitmedi ancak büyük oranda sorunlarımı halledebildiğimi söyleyebilirim. Dilan hocama gelecek olursak çok tatlı güler yüzlü ışıl ışıl parıldayan birisi benim için çok faydalı geçti süreç

Konum: Online Danışmanlık Randevu

Icinden çıkamadığım bir saplanti yüzünden destek almaya karar verdim ve dilan hanım benim göremediğim şeyleri bana fark ettirdi bu farkindalik aklimla kalbimi catisma haline getirdi seanstan sonra allak bullak oldum fark etmek bi seyleri hemen cozmedi cozume götürmüyor dahada tuhaf hal aliyor ama umarım ikinci seansta tamamen hallederiz bu durumu. Hayatimin merkezine kendimi nasil koyarım saplantili halimi nasil degistiririm yada degistirebilir miyim bu sureci cok merak ediyorum diger seansi iple cekiyorum.

Konum: Online Danışmanlık Bireysel Terapi

18 yaşında birşeyleri başarmak isteyen bir genç kız ve hayatında defalarca çaresiz hissetmiş yalnız kimsesiz ilk seansta acısını paylaşıp ağlayan bi kız için büyük adımlar ama bunun etkisi oldukça Dilan Hocamın bana karşı yaklaşımıydı hatta 50 dakika bana yetmedi seanstan çıktıktan sonra sanki üzerimden büyük bi yük kalkmış gibiydi

Konum: Psikoofis Yetişkin Terapisi

Dilan hocamla terapiye başladığımdan itibaren hayatım o kadar çok değişti ki özellikle de ben. Bir erkek olarak utangaç biriydim bir kadınla konuşamaz bakamazdım. Dilan hocamla bir çok özel alan da konuştuk cinsellik benim için bir tabuydu. O kadar naif bir şekilde yaklaşıyor ki siz ister istemez bir şeyler anlatıyorsunuz. Bazen de can alıcı gerçekleri söylüyor ve farkediyorsunuz. İnanılmaz güzel farkındalıklar katan bir süreç oldu. Çok minnettarım. Gülümsemesi yaklaşımı çok kibar birisi alanında uzman ve başarılı birisi kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Sıkıntılı hissettiğim bir zaman diliminde artık tek başıma işin içinden çıkamayacağımı anlayınca bir terapist arayışına girdim. Seçim yaparken öncelikle dikkat ettiğim şey aldığım enerji oldu yanında rahat hissedebilecegim biri olsun istedim ve Dilan hocama ulaştım. İnternetteki yorumlarda fotoğraflarına bakınca uyum sağlayacağımı anladım. Kesinlikle yorumlarda yazıldığından çok daha fazlası olduğunu söyleyebilirim. Hayatım ve kendimle ilgili kesfettigim şeyler bambaşka bir bakış açısı kattı bana. Daha olumlu düşünebiliyorum. Tanıdığınız biri gibi sizi de çok iyi tanıyor. Bu dünyanın en güzel hissi:) Çok başarılı birisi olduğunu düşünüyorum etrafımdaki bir çok insana tavsiye ediyorum.

Konum: Psikoofis Randevu

Dilan hanımı görünce doğru bir seçim yaptığımı anladım kalbinizden sarılma isteği geliyor gerçekten, anlaşıldığımı hissetmek o kadar iyi geldi ki. Bazen insanlara anlatamıyorsunuz sorunları... İçim çok rahatladı Hayatımın değiştigi o kadar alan oldu ki sanki onunla tanışmak bana uğurlu geldi güzel gelişmeler yaşandı. Depresyondan kurtuldum birine güvenebilme hissi çok güzel kendi değerini anlamakta...mutluyum tavsiye ederim