Bahçelievler Merkez Mahallesi Çaldıran Sokak No:21/A Sözen Apartmanı Bahçelievler/İstanbul, Bahçelievler, İstanbul
Diyetisyen Randevusu
Bahçelievler Merkez Mahallesi Çaldıran Sokak No:21/A Sözen Apartmanı Bahçelievler/İstanbul, İstanbul
Online Diyet
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
s…...n
Online olarak başladığımız sürecimizde amacımın yağ oranından vermek ve kas oranında artış olduğunu söyledim. Dilara hanım da bunu baz alarak spor yaptığım günler protein ağırlıklı özel beslenme planları, kaçamak yaptığım günler telafi ve detox kürleriyle beslenme listesini düzenliyor. Listeyi sorarak birlikte düzenliyoruz, sevmediğim bir ürün olunca ısrar etmeden hemen alternatifiyle değiştiriyor. Her hafta liste yenileniyor . Ayrıca güler yüzlülüğü ve pozitifliği olayı gerçekten daha kolay hale getiriyor.
eb...n
Güzel bir görüşmeydi. Sorularla ve testlerle beslenme alışkanlıkları,beslenme yanlışları ve olması gereken beslenme düzeyim ile güsel bir beslenme listesi hazırlandı
Kilo vermek için gittim ilgi alakası çok güzel sürekli iletişim halindeyiz çok memnun kaldım gidişatımdan çok memnunum
r.....
Allah herkesin karşısına Dilara hanım gibi bir diyetisyen çıkarsın ben diyete başlarken acaba nasıl geçer nasıl yemekler tavsiye eder falan diye korkmuştum ama tam tersi neredeyse herşeyi tüketerek kilo vermeye başladım herkese tavsiye ederim
Kilo vermek için gidiyorum, 3 haftada 4,5 kilo verdim Diyet listesi de isteklerime göre oluyor, çok memnunum
g.....
Ben internet üzerinden ulaştım kendisine, online olarak başladık.İlk başta pek inanmamıştım, çok diyete uyum sağlayamıyorum.Farklı listelerle farklı detoks programlarıyla ilerledik. İlgi alakası, whatsapp kontrolü ve farklı listelerle uygulayabileceğim tarifler vermesi güzeldi. Hiç sıkılmadan diyet sürecimi tamamladım.Çevremdeki herkesi yönlendirdim.Ben 3 ayda 13 kilo verdim.Şu anda da korumadayım, ilgi alakasından çok memnunum.
Ben lupus ve buerger hastsıyım.Yüksek kortizon, damar açıcı ilaçlar kullanıyorum.Normal şartlarda kortizon kilo ve ödem yapar ama ben 1 aydır çok memnunum.Uyguladığı programla 5.100 kilogram verdim.Çok ilgili, hangi saatte soru sorarsam yanıt alabiliyorum.Hastalığım ve içtiğim ilaçlar doğrultusunda ilerliyoruz. Doktorum bile şaşırdı.Bu hastalıkta hep kilo alan hastalarla karşılaştığını söyledi, ilk defa kilo almadan zayıflayan hastamsın dedi.Dilara Hanım çok ilgili yaklaşıyor ve takip konusunda çok iyi.Benim çok fazla kilo veremediğim zaman da oldu.Hemen listemi değiştirdi.Sürekli takip halinde, ne zaman mesaj atsam yanıt alabiliyorum.Ben sosyal medyada karşılaştım ve online olarak görüşmeye başladık.Herkese de tavsiye ederim.
p.....
Kişiye uygun listeler hazırlıyor. Neleri sevip sevmediğimle alakalı kişiye özel olarak hazırlıyor.Ayrıca ilgili ve iletişimi pozitif biri.Kilo vermek amaçlı tercih ettim.3 hafta olmak üzere, 3 kiloya yakın kilo kaybım oldu. Anında geri dönüşler alabiliyorum, iletişim anlamında sıkıntı yaşamıyorum.
r.....
Dilara hanım ile 1 ay önce tanıştım. Kendisi oldukça güler yüzlü ve sıcak kanlıydı. Tiroid hastalığım olmasına rağmen sayesinde 1 ayda 6 kg verdim. Kendisine ilgisi için teşekkür ederim.
Dilara Demirci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilara Demirci, Diyetisyen. Size Dilara Demirci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri.
Dilara Demirci adresi nerede?Dilara Demirci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Merkez Mahallesi Çaldıran Sokak No:21/A Sözen Apartmanı Bahçelievler/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilara Demirci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilara Demirci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dilara Demirci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilara Demirci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Dilara Demirci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilara Demirci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilara Demirci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilara Demirci hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Dilara Demirci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dilara Demirci hangi sigortaları kabul ediyor?Dilara Demirci tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler