Dyt. Dilara Demirci, yüz yüze ve online danışmanlık hizmeti vermektedir.

Diyetisyen Dilara Demirci
Bahçelievler Merkez Mahallesi Çaldıran Sokak No:21/A Sözen Apartmanı Bahçelievler/İstanbul, Bahçelievler, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Online Diyet +7 daha fazla

Diyabet Diyeti

Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme

Online Diyet

Bahçelievler Merkez Mahallesi Çaldıran Sokak No:21/A Sözen Apartmanı Bahçelievler/İstanbul, İstanbul

Röportaj

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Online olarak başladığımız sürecimizde amacımın yağ oranından vermek ve kas oranında artış olduğunu söyledim. Dilara hanım da bunu baz alarak spor yaptığım günler protein ağırlıklı özel beslenme planları, kaçamak yaptığım günler telafi ve detox kürleriyle beslenme listesini düzenliyor. Listeyi sorarak birlikte düzenliyoruz, sevmediğim bir ürün olunca ısrar etmeden hemen alternatifiyle değiştiriyor. Her hafta liste yenileniyor . Ayrıca güler yüzlülüğü ve pozitifliği olayı gerçekten daha kolay hale getiriyor.

Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Güzel bir görüşmeydi. Sorularla ve testlerle beslenme alışkanlıkları,beslenme yanlışları ve olması gereken beslenme düzeyim ile güsel bir beslenme listesi hazırlandı

Konum: Diyetisyen Dilara Demirci Kilo Verme Diyetleri

Kilo vermek için gittim ilgi alakası çok güzel sürekli iletişim halindeyiz çok memnun kaldım gidişatımdan çok memnunum

R
Konum: Online Danışmanlık Online Diyet

Allah herkesin karşısına Dilara hanım gibi bir diyetisyen çıkarsın ben diyete başlarken acaba nasıl geçer nasıl yemekler tavsiye eder falan diye korkmuştum ama tam tersi neredeyse herşeyi tüketerek kilo vermeye başladım herkese tavsiye ederim

Konum: Diyetisyen Dilara Demirci Kilo Verme Diyetleri

Kilo vermek için gidiyorum, 3 haftada 4,5 kilo verdim Diyet listesi de isteklerime göre oluyor, çok memnunum

Ben internet üzerinden ulaştım kendisine, online olarak başladık.İlk başta pek inanmamıştım, çok diyete uyum sağlayamıyorum.Farklı listelerle farklı detoks programlarıyla ilerledik. İlgi alakası, whatsapp kontrolü ve farklı listelerle uygulayabileceğim tarifler vermesi güzeldi. Hiç sıkılmadan diyet sürecimi tamamladım.Çevremdeki herkesi yönlendirdim.Ben 3 ayda 13 kilo verdim.Şu anda da korumadayım, ilgi alakasından çok memnunum.

Ben lupus ve buerger hastsıyım.Yüksek kortizon, damar açıcı ilaçlar kullanıyorum.Normal şartlarda kortizon kilo ve ödem yapar ama ben 1 aydır çok memnunum.Uyguladığı programla 5.100 kilogram verdim.Çok ilgili, hangi saatte soru sorarsam yanıt alabiliyorum.Hastalığım ve içtiğim ilaçlar doğrultusunda ilerliyoruz. Doktorum bile şaşırdı.Bu hastalıkta hep kilo alan hastalarla karşılaştığını söyledi, ilk defa kilo almadan zayıflayan hastamsın dedi.Dilara Hanım çok ilgili yaklaşıyor ve takip konusunda çok iyi.Benim çok fazla kilo veremediğim zaman da oldu.Hemen listemi değiştirdi.Sürekli takip halinde, ne zaman mesaj atsam yanıt alabiliyorum.Ben sosyal medyada karşılaştım ve online olarak görüşmeye başladık.Herkese de tavsiye ederim.

P

Kişiye uygun listeler hazırlıyor. Neleri sevip sevmediğimle alakalı kişiye özel olarak hazırlıyor.Ayrıca ilgili ve iletişimi pozitif biri.Kilo vermek amaçlı tercih ettim.3 hafta olmak üzere, 3 kiloya yakın kilo kaybım oldu. Anında geri dönüşler alabiliyorum, iletişim anlamında sıkıntı yaşamıyorum.

R
Konum: Diyetisyen Dilara Demirci Zayıflama

Dilara hanım ile 1 ay önce tanıştım. Kendisi oldukça güler yüzlü ve sıcak kanlıydı. Tiroid hastalığım olmasına rağmen sayesinde 1 ayda 6 kg verdim. Kendisine ilgisi için teşekkür ederim.