2015 yılında başladığım İstanbul Medipol Üniversitesi'nde Dil ve Konuşma Terapisi bölümünü 2019 yılında birincilikle tamamladım. 2023 yılında İstanbul Medipol Üniversitesi'nde Dil ve Konuşma Terapisi Alanında Tezli Yüksek Lisans eğitimimi tamamladım.
Eğitim hayatımda birçok rehabilitasyon, klinik ve hastanede gözlem stajları yapıp uygulamalı stajımı Mega Medipol Üniversite Hastanesi ve İstanbul Medipol Üniversitesi Dil, Konuşma ve Yutma Terapisi ve Yenilikçi Teknolojiler Araştırma ve Uygulama Merkezi (MEDKOM)nde tamamladım.
Uyguladığım testler: TEDİL (Türkçe Erken Dil Gelişim Testi), SST (Sesletim Sesbilgisi Testi), ADD (Afazi Dil Değerlendirme Testi), GAT-2 (Gülhane Afazi Testi)

Dilara Gamze Aydın
Ataşehir, Ümraniye, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu +26 daha fazla

Randevu +1 daha fazla

Ha & Di Dil, Konuşma ve Danışmanlık Merkezi

R

Dilara Hanım'la 2 yıl önce tanıştım. İnternetten buldum kendisini. İlk tanıştığımızda oğlum, yiyeceklere dokunmak bile istemiyordu. 2 senenin sonunda şu an oğlum birçok şeyi yemeye ve sevmeye başladı. Dilara Hanım hakkında birçok olumlu şey söyleyebilirim. Kendisinin anlaşamayacağı bir çocuk olduğuna inanmıyorum. Kibar ve güler yüzlü, çok tatlı bir uzman.

Dilara Gamze işini güzel yapan bir öğretmenimiz. Oğlum otizm tanılı. Floortime ve dil olarak ders almaktayız. Oğlumla çok güzel bir iletişim kurdu. İletişimi ve şu anda dil konusunda da oğlum güzel tepkiler vermeye başladı. Öğretmenimizden çok memnunuz, tavsiye de ederiz.

Konum: HA & Dİ Dil, Konuşma ve Disleksi Merkezi / Oyun Atölyesi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Oğlum için kendisine arkadaşımızın tavsiyesi üzerine ulaştık. Oğlumun söyleyemediği sesler vardı. Dilara hanım, değerlendirme aşamasında da terapi aşamasında da süreç hakkında bizi hep bilgilendirdi, sürece dahil etti. Şimdi söylemediği sadece bir sesimiz kaldı sürecimize memnuniyetle devam ediyoruz. Ayrıca oğlumuzun bazı hassasiyetleri hakkında doğru tespitler yapıp gerekli yönlendirmeler yaptı. Oğlum kendisini çok seviyor hangi gün gideceğiz soruyor. Kendisinden çok memnunuz. Oğlumuzda Dilara hanım ve ekibi sayesinde işerleme kaydettik.

R

İnternette araştırıp Oğlumun konuşmasını ilerletmek için Dilara hanımla tanışmıştık. Gerçekten işinde çok uzman ve güler yüzlü bir kişi. Alanında çok başarılı ve deneyimli. Biz kısa sürede çok faydasını gördük. İnanın buraya daha çok yazılacak şey var ama çok uzatmak istemiyorum.
Kendisi güvenilir ve işinin ehli bir hekimdir. Gönül rahatlığı ile iletişime geçebilirsiniz.

Y

Canım dilara hocamız oğluma yaklaşımı çok iyi baya oldu geliyoruz konuşma olarak baya açıldı oğlum inşallah yakında mezun olucak kendisi çok dikkatli özenli harika bir terapist çok seviyoruz onu iyi ki var

Z

Oğlumla yaklaşık olarak 6 aydır Dilara hanım a gidiyoruz. Çok tatlı çok profesyonel kendisi. Oğlum hiç ayrılmak istemiyor. Kendisiyle birlikte oğlum çok kısa bir sürede cümleler kurmaya başladığı

Konum: HA & Dİ Dil, Konuşma ve Disleksi Merkezi / Oyun Atölyesi DIR Floortime

Ekolalide ki yoğunluktan dolayı neler yapabiliriz kısmında Dilara hocama denk gelmek bize büyük bir şans oldu kısa sürede olumlu sonuçlar alıyor olmak mutluluk verici , iyi ki sizi tercih etmişiz

Dilara Hanım'dan çok memnunuz. Görüşmelere hala devam ediyoruz ve her şey gayet güzel ilerliyor. Yaklaşık 2 aydır çocuğum için görüşme sağlıyoruz ve konuşma becerilerinde ciddi ilerlemeler kaydediyoruz. Dilara Hanım işini bilen, cana yakın ve güzel bir uzman.

Gittiğimize gayet memnunuz. Çok iyi gidiyoruz. Çocuğum çok kötü durumdaydı. Kelimeleri vardı ama yerine göre kullanmıyordu. Kendi kendine söylüyordu. Su istediği zaman bağırıp, çağırıyor, krizler geçiriyordu. Şimdi su istediği zaman işaret ediyor. Kasım ayında görüşmelere başladık. Şimdi 3'lü kelimelere geçtik. Ben hiç iyi düşünmüyordum ama çok iyi gidiyor. Dilara Hanım bence çok iyi bir uzman. Kendisi çok iyi ilgileniyor. Birebir bizi odaya alıyor, bize de aynısını söylüyor. Bazen çocuk bir şey yaptığı zaman bizi uyarıyor, model olacağız diyor. Ben çok memnun kaldım. İnşallah daha iyiye gideriz.

Güzel başlangıç ve bitiş oldu. Seanslarımız iyi geçti. Kızım da her zaman gitmek ve kendisini görmek istedi. İlk başta gitmek istemiyordu, ama sonrasında severek gitti. 8 seans görüşme sağladık ve verim aldık. Bazı harfleri çıkaramıyordu, yaklaşık 5-6 tane harfi vardı. Kendisi çaba gösterdi, bizi hiç yormadı. Ana okuldayken gitmeyi düşünmüştük, ama 1. sınıfta başladık. Dilara Hanım işini iyi yapan biri oldu, çocuklarla güzel ilgilendi.