Zuhuratbaba mah Dr Tevfik sağlam Cd Şenyuva Sk Zeylan Konakları İnça Apt No 2 Kat 3 Daire 7, İstanbul
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Kurumsal Psikolojik Danışmanlık
Psikolojik Sağlamlık Programı
Tüp Bebek Tedavisinde Psikolojik Danışmanlık
Yaşantı Psikoloji
Lisans eğitimimi Akdeniz Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde tamamladım.
Yüksek Lisansımı özellikle ilgi duyduğum klinik psikoloji programında uzmanlaşabilmek için İstanbul Arel Üniversite’sinde tamamladım.
Yüksek lisans sürecinde çeşitli danışmanlık merkezlerinde ergen ve yetişkin danışanlarımla ergenlik sorunları ve aile tutumları,sınav kaygısı,kaygı bozuklukları, ilişkisel problemler, yeme bozuklukları ve travma başta olmak üzere görüşmeler yaptım. Yine aynı dönem K-12 düzey okullarda okul psikolojik danışmanı olarak çocuk ve ergenlerle çalışmalar yürüttüm.
Emdr 2. Düzey terapistiyim. Seanslarımda ağırlıklı olarak Emdr ve Şema terapi yaklaşımlarından faydalanmaktayım.
Çalışmalarıma online ve yüz yüze olarak devam etmekteyim. Detaylı bilgi ve randevu için iletişime geçebilirsiniz
da...a
Süreç gayet güzel ilerliyor, Dilara Hanım ile birlikte 9. ayım. Kendimdeki değişimi fark edebiliyor ve bundan mutluluk duyuyorum. Kendisi randevuları oluştururken de seans süresinde de çok anlayışlı.
el...
Dilara Hanımla, yaklaşık 2 senedir danışanlık hizmeti almaktayım. Kendisi mesleğine ve etik kurallarına saygılı ve prensipleri olan, tedavi sürecini takibini sağlayan birisidir. Kendisinden danışanlık almak hayatımı değiştirdi. Sosyal ve psikolojik ilişkilerimde dengeye girmesine yardımcı oldu. Her şeyden önce kendisi güler yüzlü ve iletişimi kuvvetli birisidir. Onunla çalışmak muhteşem :))
t....ş
Dilara Hanım’dan 2 yılı aşkındır danışmanlık alıyorum. Bilgisi, yeteneği, özverisi, çalışkanlığı, özeni, sezgileri ve verdiği güven duygusu ile kendisiyle geçen bu sürece minnettarım. Gerçekten de bir şeylerin değişebileceğine olan umudumu kaybetmiştim. Hiç bir denememde verim alamamıştım ki çok denedim. Dilara Hanım’la görüşmeye başlayana kadar bunun mümkün olabileceğini bile bilmiyordum ama hayatım inanılmaz olumlu bir yönde değişti. Artık biliyorum. Değişim mümkün. Herkese öneriyorum.
n....y
-İşinde çok iyi , hayatımda ciddi değişiklikler oldu, çok güvenerek çalışmaya devam ediyorum dilara hanımla .. piskolojik destek ve danışmanlık işi sabır gerektiren uzun süreç işidir.. diğer tıp bölümlerdeki gibi ilaçla hızla düzelen bir şey değildir.. bizim ülkedede insanlar çok fikir sahibi olmadıklarından bilinmiyor olabilir… sabırla çalışmaya devam edilirse ancak sonuç alınabilir.. ben bu süreçte dilara hanıma çok güvendim..bazen içimden neden bu kadar uzuyor bu konuda çalışma desemde, o bu işin uzmanı ve ona bırakıyorum dedim..ve gerçekten sonuç aldım..sabırlı olun.bilmediğiniz için size uzun gelebilir sureç..güvenle bırakmadan devam edin..ve bu konuda dilara hanım gerçekten güvenilir.. uzatıyorsa bir bildiği vardır:)
ga...
Uzun terapi yolculuğumda bana göre mükemmel bir uzman ve yöntem buldum.
Dilara hanımla 1 yıldır her hafta buluşup çalışıyoruz ve sayesinde hayatımın değiştiğini söyleyebilirim.
Emdr'in zaten bana çok uyan ve çok başarılı bir yöntem olduğunu anladım fakat Dilara hanımın bu yöntemin içindeki yönlendirmeleri süreci hızlandırıyor ve kolaylaştırıyor.
Dakiktir, disiplinlidir, net, çok dikkatli ve ilgili, sakinlik ve huzur veren bir uzman.
Yollarımız kesiştiği için çok mutluyum. Terapiden sonra kendimi daha bütün hissediyorum. Birçok geçmişte takılıp kaldığım olayla, duyguyla yüzleşip barıştım, birçok farkındalık yaşadım. Bunun sonucu olarak da daha dengeli ve huzurlu hissediyorum kendimi, ozdeğer ve özsevgi duygularım güçlendi, kendime daha iyi bakıp kendimi daha iyi anlayabiliyorum artık, tepkilerim ve insanlarla iletişimim çok iyi yönde değişti.
Doğru zamanda doğru uzmanla karşılaşmak çok büyük bir şans. Size minnettarım
Dilara Güllü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilara Güllü, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Dilara Güllü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Kanserde Psikolojik Destek, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Randevu, Online Terapi, Ebeveyn Danışmanlığı.
Dilara Güllü adresi nerede?Dilara Güllü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba mah Dr Tevfik sağlam Cd Şenyuva Sk Zeylan Konakları İnça Apt No 2 Kat 3 Daire 7 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilara Güllü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Dilara Güllü uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Dilara Güllü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilara Güllü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Dilara Güllü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilara Güllü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dilara Güllü hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Dilara Güllü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dilara Güllü hangi sigortaları kabul ediyor?Dilara Güllü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.