Ren Ergoterapi
Körfez Mah. Rafet Karacan Blv. Ahmet Ergüneş Sok. No: 21 Kat: 4 Altun İş Merkezi, İzmit, Kocaeli

Kabul edilen yaş grubu: en az 1 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi

Randevu +9 daha fazla

Banka Havalesi

Randevu +7 daha fazla

Dans ve Hareket Terapisi

El Rehabilitasyonu

Ergoterapi Randevusu

Körfez Mah. Rafet Karacan Blv. Ahmet Ergüneş Sok. No: 21 Kat: 4 Altun İş Merkezi, Kocaeli

Ren Ergoterapi

Erg. Dilara Güner,Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi bölümünden mezun olmuştur. Eğitim hayatı boyunca birçok alanda gözlem yaparak deneyim kazanmıştır. Pediatri alanında çalışmalarına ve aktif olarak Yeni Nesil Çocuk Gelişim ve Ergoterapi Danışmanlık Merkezi'nde danışanlarına hizmet vermektedir.

Konum: Ren Ergoterapi Ergoterapi Randevusu

Oğlum (2)için duyusal hassasiyeti sebebiyle danıştığımız psikoloğumuz ergoterapi önermişti. Dilara Hanım’ın tecrübesi ve şefkatli yaklaşımı sayesinde oğlum da gözle görülür değişimler görmeye başladık. İyi ki yollarımız kesişmiş.

Konum: Ren Ergoterapi Ergoterapi Randevusu

Dilara hanımla daha yeni tanıştık ama iyi ki dediğim ender eğitimcilerden kendisi... Merdiven travması olan oğlum dilara hanımın kurumunda kendisi çıkmaya çalışıyor... Derse zor getirdiğim oğlum ders bitip kurumdan çıktıgımızda niye gidiyoruz diye kızıyor... Eğitimi çocuga yaklaşımı veli ile empati kurarak yaklaşımı ile mükemmel bir insan.... Kendisi ile çok güzel yol alacagımıza inanıyorum keşke başında oğlumun karşısına çıksa idi diye de hayıflanıyorum... Gözünüz arkada kalmadan evladınızı teslim edebileceğiniz harika bir insan