Diyetisyen Randevusu
Diyetisyen Randevusu
Barbaros Mahallesi John F. Kennedy Caddesi No:28/61, Ankara
Dyt. Dilara Karakaya
m....k
Kendisini bir başka danışanının referansıyla buldum.Iyiki de bulmuşum.Tiroid değerlerim ve insulin direncinden kaynaklı almış olduğum kilolardan muzdaripken, bir çok yol deneyip tükenmişlik yaşadığım.donemde Dilara hanımla yollarımız kesişti. Yasaklarla aram iyi olmadığından mizacına ve rahatsızlıklarına uygun yaklaşım sergiledi ve bana özel yaptığı programıyla kilo kontrolüm için, uzun soluklu saglikli bir yola ikna etti beni.Kendisine müteşekkirim...
p.....
Hem psikolojik olarak hem de fiziksel anlamda çok büyük değişimler sağladı.Samimiyeti,içtenliği,yakınlığı bir danışman gibi değil de daha çok arkadaş gibiydi.Çok güleryüzlü ve sevecendi.Ben şeker hastası olduğum için insülin direnci değerlerim de Dilara Hanım sayesinde normal.Ankara'dan taşınmasaydım kendisiyle devam etmek istiyordum.Ben çok kilolu bir insan değilim.2 ayda 4 kilo verdim.Hem kilo kaybettim hem de şekerim düştü.Birlikte güzel bir yol kat ettik.Benim çalışma saatlerim yoğundu.Bana göre listeler hazırladı.Sürekli iletişim halindeydik.Ankara'da sıcak bir ortam,psikolojik açıdan da kendini iyi hissetmek isteyen kişiler varsa Dilara Hanım'ı tercih edebilirler.Ben çok memnun kaldım.
c.....
Gayet ilgili ve güleryüzlü bir insan.Ben çok memnun kaldım diyet programımızdan.Dilara Hanım ne yapmak istediğimizi anlayıp ona göre bir beslenme programı hazırlıyor.Yeme düzenim düzeldi.Biraz daha forma girdik.1.5 ayda 3 kilo kaybımız oldu.Yönlendirmelerinden memnun kaldım.Tekrar devam edeceğiz kendisiyle.
Dilara Karakaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilara Karakaya, Diyetisyen. Size Dilara Karakaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu.
Dilara Karakaya adresi nerede?Dilara Karakaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mahallesi John F. Kennedy Caddesi No:28/61 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilara Karakaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilara Karakaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dilara Karakaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilara Karakaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Dilara Karakaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilara Karakaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilara Karakaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilara Karakaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Dilara Karakaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler