Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
y....e
Dilara hanıma çocuğumun hiperaktivite ve dürtüselliği için gittik 2 ay devam ettik çocuğumda gelişmeler gördük haftalık düzenli ev programları da bize destek oldu
n....e
Çocuğumda dikkat problemleri ve iletişimde zorluklar vardı 2 ayda gelişmeleri gördük dikkat süresi arttı ve sosyal gelişimi arttı şimdi daha kolay arkadaşlarıyla iletişime geçiyor ve okuldaki performansı arttı
e....z
Çocuğumda duyusal problemler vardı uyku problemleri, saç taratmama, davranış problemleri. Düzenli ev programı ve oyun temelli tedaviyle gelişmeler kaydettik. Duyusal ev programlarının faydasını gördük
Dilara Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilara Kaya, Ergoterapi. Size Dilara Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu.
Dilara Kaya adresi nerede?Dilara Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cevdetpaşa Esen 2. Sok. No.31 65200 Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilara Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilara Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dilara Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilara Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Dilara Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilara Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilara Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilara Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Dilara Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.