ve bu süreçte depresyon , panik bozukluk , bipolar bozukluk , öfke kontrolü , hiperaktivite ve dikkat dağınıklığı , çocuklarda davranış problemleri , olan hastalarla çalışmıştır. Cinsel Bozukluk ve Biliş üzerine üniversite çalışmalarına katılmış ve bir çok araştırma yapmıştır. Vajinismus, Erken Boşalma, Uyku Problemleri, Travma, Panik Atak ve Anksiyete, Bilişsel Davranış Terapisi ve Cinsel Terapi ilgi alanlarıdır. Dilara Ocak bazı anaokulları ve özel kuruluşlarla anlaşmalı olarak çalışmıştır. Şu anda aktif olarak çeşitli seminerler vermekte ve yerel dergilerde aktif olarak yazıları yayınlanmaktadır. Televizyon programlarında yayına çıkmakta ve derneklerde bilgilendirici toplantılar düzenlemeye devam etmektedir. Aktif olarak Erk Danışmanlık Merkezinde seans almaya devam etmektedir.
Ataköy 7-8-9-10. Mahallesi E-5 Çoban Çeşme Yanyol Caddesi No:22D/42 Nef 22, Bakırköy
Ema Psikoloji Danışma Merkezi
Cinsel Terapi
ga...
Dilara hanım çok sıcak kanlı ve samimi her söylediği kalbime dokundu ve çok iyi geldi kendisine teşekkür ediyorum iyi ki yollarımız kesişti :)
ay...l
Yaklaşık 2 yıldır Dilara Hanımdan terapi alıyorum. İlk birkaç seansım yüzyüzeydi. Sonrasında şehir değiştirdiğim için online geçtik. Kendimde bir şeylerin düzeleceğine hiç inancım yokken şimdi geldiğim noktaya bakıyorum çok çok fazla yol katetmişim. Kendime yaptığım en büyük iyiliğin Dilara hanımdan terapi almak olduğunu düşünüyorum. Çok doğal ve pozitif bir insan olması da cabası. Terapi sürecimle alakalı herhangi bir olumsuz durum yaşamadığım için de ayrıca mutluyum. Severek ve isteyerek terapiye devam :)
m....g
Hayatıma çok güzel dokunuslar yapan canım psikoloğum . Karşısına kendimi cok rahat hissediyor ve ilk basta tereddutle giderken , suanda birseyleri degistirebilecegimin bilinciyle hevesle gidiyorum . Sizi ve cevrenizi yargılamak yerine her olaya mantıklı bir çözümle yaklaşıyor. Iyi ki karşıma cıktı diyebilirim
m....g
Merhaba, açıkçası görüşmeye başladığımda önyargılıydım bu deneyimin bana ne kadar fayda sağlayacağından emin değildim. Fakat şimdi, çok zor günler geçirdiğim süre zarfında yanımda olduğu için iyiki diyorum. Kendimi, gücümü farketmemde, güçsüzkende kendime sarılmam gerektiğini anlamamda, kısacası her konuda bana el uzatıp yol gösterdiği için SN. Dilara Ocak’a teşekkür ediyorum. Sevgilerimle.
bt...n
Başlarken bukadar çabuk ve faydalı olacağını düşünmemiştim ama çok yararını gördüm evliliğim başka bir boyuta geçti geçen zamanıma üzülüyorum şimdi herşey için çok teşekkürler bizi birbirimize buldurduğu için hayatım boyunca unutmayacağım ve hep dualarımda olucak...
İlgi alakası ve samimiyetinden çok memnun kaldım.Yaklaşımı çok samimi ve sıcaktı, bana kendimi çok iyi hissettirdi.Bana çok iyi geldi, kendimdeki değişimi gördüm.Yönlendirmeleri, takibi çok güzel ve dozundaydı.Destek almaya devam edeceğim.Danışmak isteyen herkese öneririm.
i̇...m
Kendisi gerçekten danışanını çok güzel bir şekilde dinleyen ve anladığını ona hissettiren kıymetli bir psikolog. Günümüzde çoğu psikolog gibi kafa sallama/ anlıyorum klişeleri yanısıra size sizin gördüğünüzden başka pencerelerde olduğunu görmenizi sağlıyor ve aynı zamanda hayatta her zaman “umut” var olduğunu ve biz görmeyi istediğimiz sürece şükredecek/bizi mutlu edecek şeylerin de var olduğunu gösteriyor, hissettiriyor . Eğer hayata güzellikleriyle daha gerçekçi ve sağlıklı bakmak istiyorsanız ve sadece biraz olsun desteğe ihtiyacınız varsa kesinlikle tavsiye ederim.
y.....
Dilara Hanım'dan gayet memnunum,seanslarımıza devam ediyoruz.Çok pozitif biri.2 seans yaptık.Daha önce de ünlü bir psikiyarist ile görüşmüştüm. Dilara Hanım'ı bir arkadaşımın tavsiyesi ile buldum.Dilara Hanım bazen birkaç cümle söylüyor ve bana bu yönden bakmamışım dedirtebiliyor.Ödevler veriyor, benimle konuşup geçmiyor.En önemlisi herhangi birini arayıp rahatsız etmem ama Dilara Hanım'ın bana 24 saat ulaşabilirsin,ağlamak istediğinde bana ağlayabilirsin demesi bile yetiyordu. Benim için çok samimi,çok içten olması danışanına çok değer verdiğini gösteriyor.
Kendisinden profesyonel destek anlamında fazlasıyla memnun kaldım.Daha önceki başarısız tedavi süreçlerinden sonra kendisi ile yol aldık. Gerek il içerisinde ve il dışında birçok arkadaşıma tavsiye ettim. Ben, eşim ve annem kendisinden destek alıyoruz.Daha önceki deneyimlerime göre çok farklı.Her çıktığım seanstan daha iyi hissederek ve daha net kararlarla çıktım.Bu anlamda gayet iyi hissettiriyor. Güven veriyor, huzurlu hissettiriyor.Gerek ofis ortamı gerekse kendi tarzı çok güzel. Kendinden emin tavrı var.Bu da etkiliyor danışanını. Devam ediyoruz hala kendisiyle görüşmeye.
t.....
Genç olmasına rağmen başarılı olduğunu düşünüyorum.Evime çok yakın olduğu için gelmiştim.Dilara Hanım'a.Kendisiyle görüştükten sonra kendime daha fazla değer verdiğimi gördüm.Daha cesaretliyim ve kendi istediklerimi daha fazla yapmaya başladım.Olumlu değişimler oldu.Dilara Hanım'ın empati kabiliyeti çok yüksek,iletişimi çok nazik, anlayışlı biri.Hala devam ediyoruz görüşmelerimize.
Dilara Ocak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilara Ocak, Psikoloji. Size Dilara Ocak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Psikoterapi.
Dilara Ocak adresi nerede?Dilara Ocak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy Nef22, 7-8-9-10 Kısım Mah. D-100, Güney Sk., D Blok No:42 İstanbul
- Ataköy 7-8-9-10. Mahallesi E-5 Çoban Çeşme Yanyol Caddesi No:22D/42 Nef 22 Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilara Ocak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Dilara Ocak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Dilara Ocak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilara Ocak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Dilara Ocak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilara Ocak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dilara Ocak hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Dilara Ocak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu