Diş sağlığının öneminin sizin sosyal ve psikolojik hayatınıza yansımalarını bildiğimizden kliniğimize girdiğiniz andan itibaren sizleri güler yüzle karşılamayı ve en doğru tedavi yöntemlerini kullanarak buradan diş sağlığınıza kavuşmuş bir şekilde ayrılmanızı hedefliyoruz.
Diş Hekimi Randevusu
Cumhuriyet mah. 66.sokak Fatma Hatun Evleri No:2B Kat:4 Daire:10, Atakum/Samsun, Atakum
Ömürevleri Diş Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Ömürevleri Diş Kliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Koruyucu Diş Hekimliği
Çene Eklemleri Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
Çıtçıtlı Protezler
f.....
Uzun süredir gidiyorum. İmplant ve kanal tedavilerimi yaptırdım ve diş bakımı için 1 yıldır gidiyorum. Çok memnunum ilgi alaka var. Güler yüz var. Muayenehane temiz. Çocuklar için de iyi, çok güzel ilgileniyor. Çocuğum için de gittik bir diş çekimi için 2 saat uğraştı ağlamadan oradan çıkabildik. Çocuğu ikna edene kadar bekliyor.
o.....
Kaplama yaptırdım. Her şeyi çok beğendim, her şey çok güzeldi. Çok memnun kaldım.
r.....
Kendisinden çok memnunum, çok memnunum. İşini ehli. Kanal tedavisi dolgu ve kaplama. Kızımı da götürdüm. Çocuklara karşı da sıcakkanlı.
t.....
Çok iyi tatlı bir doktor. İşini de gayet güzel yapıyor. Diş çektirdim, kanal tedavisi ve dolgu da yaptırdım. Hepsinden memnun kaldım.
ş.....
Estetik dolgu için gittim. Diş ayrılıkları vardı. Sürecim gayet iyi ilerledi. Bana yaptığı dolgu ön dişim olmasına rağmen kararma düşme kırılma yaşanmadı 2-3 sene oldu. Sorun yaşamadan devam ediyorum.
f.....
Diş taşı temizliği için gittim. kibar, nazik ve işlemini çok iyi yaptı. Hijyen iyiydi.
tü...n
İmpilant yaptiyorum çok memnunum herkese tavsiye ederim
ş.....
Çocuklarımın dişlerine dolgu yaptırmak için tavsiye ile gittim. İlk kez diş hekimine gittikleri için çok korkan çocuklarım, daha sonraki randevularına güle oynaya gitmeye başladılar. Hekimimizin çocuklarla iletişimi çok güzel.
ko...
Dolgu ve kanal tedavisi için gitmiştim...Güzel bir tedavi süreci gerçekleşti.Kendikerine teşekkür ediyorum.Atakum Tevfik İleri İHO yanında...
Yirmilik diş çekimi için gittim ,harika bir hekim Filara Hanim .Dis çektirme korkumu yendim sayesinde. Empati gücü çok yüksek, iletişimi oldukça iyi ,hastayı motive etmesi de çok başarılı.Hic bir şekilde agri ve acı hissetmedim eli de çok hafifti.Samsun 'da harika bir hekimin olması beni çok mutlu etti.Benim bundan sonraki yerim Dilara Hanım 'in kliniğidir.
Dilara Özçelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilara Özçelik, Diş Hekimi. Size Dilara Özçelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Kök Kanal Tedavisi, Lezyonlu Kök Kanal Tedavisi, Sporcu Plakları, Panoramik Röntgen, Çıtçıtlı Protezler, Sürgülü Protezler, Estetik Braketler, Dental X-Ray, Çocuklarda Yer Tutucular.
Dilara Özçelik adresi nerede?Dilara Özçelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet mah. 66.sokak Fatma Hatun Evleri No:2B Kat:4 Daire:10, Atakum/Samsun Atakum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilara Özçelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilara Özçelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dilara Özçelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilara Özçelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Dilara Özçelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilara Özçelik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dilara Özçelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Dilara Özçelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dilara Özçelik hangi sigortaları kabul ediyor?Dilara Özçelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Atakum bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Atakum bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri