Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Fobilerden Kurtulmak
Konuşma Terapisi
Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi
Laven Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Sanat Terapisi
Travma Terapisi
Yas Terapisi
Ön Görüşme
Laven Psikolojik Danışmanlık Merkezi
İki yıldan uzun süredir Psikolojik Danışma almayı planlıyordum fakat bunun için bir türlü kendimi hazır hissedemiyordum ve açıkçası çok korkuyordum. İnsanlar yardım almanın kötü bir şey olduğunu sanabiliyorlar. Fakat Dilara hanımla tanıştıktan sonra tüm fikirlerim değişti. Güler yüzü anlayışı profesyonelliği. Yanındayken kendimi çok rahat hissetim tam olarak kendimi rahatça açabiliyorum. Uzun süredir birlikte çalışıyoruz ve bendeki olumlu değişim yakın çevremin fark edebileceği kadar fazla. Artık kendi kendime çoğu sorunumu aşabiliyorum ve olaylara daha olumlu ve farklı açılardan bakabiliyorum. En güzeli Dilara hanım terapiye bağımlı olmayarak kendi başımıza yol alabilmemizi sağlamak için elinden geleni yapıyor tabi çoğunluk yine kendi gayretiniz. Bu zor yolda yanımda yürüdüğü için Dilara hanıma minnettarım. Daha çok yolumuz var fakat Dilara hanım yürümeme hem yardımcı oluyor hem kolaylaştırıyor. iyi ki varsınız.
b...
Dilara Hanım'a uygulama sayesinde ulaştım. Seans alma sebebim anksiyeteydi. Yaklaşık bir senedir her ay Dilara Hanım'la seans yapıyoruz ve anksiyetem özellikle okul ve sınav anksiyetem oldukça azaldı ve gündelik hayatımı etkilemeyecek şekilde gerilediğini düşünüyorum. Seanslarımız hala devam etmekte, Dilara Hanım gerçekten alanında başarılı bir psikolog, sizi anlayan, çözüm yolları arayan, her zaman dinleyen biri. Çevremdeki insanlara da Dilara Hanım'ı tavsiye ediyorum.
m...
Dilara Hanımı doktor takvimi üzerinden buldum. Stresli bir dönemden ve sosyal fobiden muzdariptim. Seanslarımız sonunda kendimi daha iyi ve anlaşılmış hissettim. Dilara Hanım'ın özeni ve ilgisi benim için önemliydi. Seansta bahsettiğim her şeyi hatırlıyor ve üstüne düşünüyor gibi hissettirdi.
Yakın arkadaşlarımın çoğuna önerdim.
ş...
Dilara Hanım'a, aldığım infertilite tanısının ben de oluşturduğu psikolojik yıkım ve bunun yol açtığı kaygı, uykusuzluk, umutsuzluk sebebiyle başvurdum. Seanslarımızda hep yetersizlik duygusu yaşadığım ön plana çıktı. Eşime karşı, öğrencilerime karşı, iş arkadaşlarıma karşı hep yetersiz hissettiğimi fark ettim. Açıkçası çocuk sahibi olmaya henüz sandığım kadar hazır olmadığımı da gördüm. Terapimiz hala devam ediyor, yakında EMDR ile çalışacağız ama şimdiden çok yol kat ettik. Bir kadın olarak kendimi her halimle kabul ediyor, içimdeki seslerle zor zamanlarımda pazarlık edebiliyorum. En önemlisi artık her sabah kaygı ile uyanmıyor ve her gece kaygı ile uyumuyorum. Dilara Hanım'a değerli danışmanlığından çok memnun kaldım.
m....b
Bugün 5. Seansimi gerçekleştirdim. Kaygı bozuklugu , anksiyete , panik atak şikayetim üzerine kendisiyle iletişime geçmiştim. Bu sorunlarım hayat kalitemi oldukça düşürmüştü . Kendisiyle gerçekleştirdiğimiz ön görüşmeden itibaren her seansta biraz daha ilerlemiş ve yol katetmis hissediyorum . Terapi yöntemleri, danisana yaklaşımı, süreç yönetimi gayet başarılı. Ben çok kısa bir süre içerisinde çok fazla yol aldığımı düşünüyorum.
n...
Dilara Hanım'ı uygulama üzerindeki ilanından bulmuştum. Kendisi konumuma yakındı, mesajlarıma da dikkatli yanıt verince kendisiyle görüşmeye karar verdim. Benim en büyük sorunum olumsuz ve derin düşüncelere dalmamın beni rahatsız etmesiydi, bunun üzerine bir uzmanla görüşmeye karar verdim. 16 seans terapi aldım ve gerçekten yol kat ettim. Artık daha sağlıklı düşünüyor, olaylara daha sakin yaklaşabiliyorum. İnsanların bana olan yaklaşımlarını sağlıklı olup olmadığını da ayırt edebiliyorum. Hayat konforumun arttığını söyleyebilirim ve kesinlikle kendisini çevreme öneririm. Kendisi benimle gerçekten güzel ilgilendi ve işini hakkıyla yaptı. Kendisinden memnun ayrıldım.
a...
Kendisinden yaklaşık 4 aydır terapi alıyorum. Panik atak, anksiyete ve takıntı sebebiyle görüşmek istemiştim. Ciddi anlamda yol kat ettiğimizi söyleyebilirim. Anksiyete ataklarım neredeyse hiç yok. Korkularım ve düşüncelerimin normal olduğunu, anlayabileceğim bir dilde çok rahat olduğunu anlamamda büyük bir rol sahibi kendisi. Karşısındaki insanı gerçekten anlamak isteyen birisi; görüşlerine ve düşüncelerine saygısı olan. Sizi gerçekten anlamak isteyen birisi. Şiddetle tavsiye edip danışabileceğiniz bir psikolog.
a...
Dilara Hanım kendimi en çaresiz ve bir dipsiz kuyuda hissettiğim anda karşıma çıktı. Her açıdan moralimi yükselten ve nerede ne söylediğini iyi bilen bir psikolog . Beni çok iyi tanıyor mesela . Dünya görüşümü genişletti. Her konuyu kişiselleştiriyordum. Düşünce gücümün ve algılarımı açılmasını sağladı. Tatlı dilli güler yüzlü ve bazen beni çok güldürüyor. Psikoloğa gitmek kendimle ilgili en doğru kararlardan birisi oldu. Dilara Hanım iyi ki hayatıma girdi.
f.....
Uzun süredir gidiyorum. Benim için pek çok değişimin yaşanmasını, hayatımın bir şekilde daha iyi bir hâl almasını sağladı. Gidilecek çok yol var ama bu yolculuğun başlangıç noktası burası olduğu için çok şanslıyım. Her seans bana kendimi daha iyi hissettiriyor. Çok anlayışlı, güler yüzlü, her türlü detaya hakim, güzel örneklerle açıklamalar yapıp farkındalığının artmasına yardımcı olan biri. Ben tavsiye ederim.
fu...
DİLARA HANIM ÇOK ANLAYIŞLI İYİ BİR DİNLEYİCİ VE ÇOK TATLI BİR İNSAN VE BENİM ÜZERİMDE ETKİSİ ÇOK OLDU BAYA İYİ GELDİ FARKINDALIĞIMI ÇOK ARTTIRDI VE DÜZENLİ VE DEVAMLI BİR ŞEKİLDE SEANSLARI DEVAM ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
Dilara Şerif isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilara Şerif, Psikoloji. Size Dilara Şerif tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Denver Gelişim Tarama Testi.
Dilara Şerif adresi nerede?Dilara Şerif şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karabaş Mah. Okul Geçiti Sok. Balıkçı Apt. No:2 K:2 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilara Şerif isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Dilara Şerif uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Dilara Şerif isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilara Şerif, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Dilara Şerif hangi dilleri konuşuyor?Dilara Şerif ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Dilara Şerif isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilara Şerif tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dilara Şerif hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Dilara Şerif hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dilara Şerif hangi sigortaları kabul ediyor?Dilara Şerif tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar