Esentepe mahallesi Yeşil sokak Bulvar Diamond sitesi a blok kat:5 daire:10, Bursa
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
İlişki Terapisi
e....b
Çocuğumla son zamanlarda yaşadığımız ergenlik sorunlarımız vardı.Dilara hanımla görüşüne kadar pisikoloklarla ilgili ön yargıların vardı,ama ilk seanstan sonra yanlış düşündüğümü anladım.Bana tek problemin evladımda olmadığını gösterdi.kısacası sıkıntılarımızın bir destekle çözüme ulaşacağı güvenini verdi.teşekkürler
k....u
Varoluşsak kaygılar sebebiyle bunalımda olduğum bir dönemde, arkadaş tavsiyesi üzerine Dilara hanımdan randevu aldım. Şu ana kadarki bütün kaygılarımı ve stresimi kontrol etmem konusunda muazzam yararlı oldu kendileri. Şiddetle tavsiye ediyorum. 10/10
p.....
Daha once konulan bipolar teshisiyle alakali kendisiyle gorusmeye gittim tavsiye uzerine. Gunluk ve is hayatimda beni etkileyen sorunlarla nasil mucadele edecegimi ve kendimi kontrolum altina almami sagladi ve beni yolda yalniz birakmadigi icin kendisine cok tesekkur ederim.
s ...y
Uzun sürelerdir hayatımla ilgili köklü değişiklikler yapmak istiyordum fakat ne kendimde bu gücü ne de hevesi bulamıyordum Dilara hanım sağolsun hayatıma sihirli değnek gibi dokundu artık tek başıma hayattan keyif alıyorum yaşadığımı hissediyorum.
mr...s
Tüm tedavilerim süresince bana kattıklarınız için tesekkür ederim Dilara Hanım.
Kendim olmayı ve seçimlerimi sayenizde daha rahat karar veriyorum. Ve tüm seansları iple çekiyorum. Tekrar tesekkurler...
Güler yüzlü, içten bir psikolog. Bana kaygı günlüğü tutmamı önerdi ve nasıl yapmam gerektiğini detayla gösterdi. Kaygılarimla ilgili konularla yüzleşmeye kendimi daha iyi anlamaya başladım. Her seansta üzerine konuşurken kendime bir adım daha yaklaşıyorum.
z....l
Sosyal bir ortama girdiğimde çok endişeleniyor bu yüzden de dışarı olabildiğince az çıkıyordum.Dilara hanım sayesinde bu endişelerim korkularım görüşmeler sonucunda sona erdi.Çevremdekiler de bu değişimi ben de farketti ve onlar da çok mutlu oldu.Dilara hanımın kullandığı yöntemler olsun konuşması olsun gerçekten çok iyi.Gerçekten çok teşekkür ederim
ce...n
Cok tesekkur ederim sizden aldigim seyanslar dogrultusunda psikolojimde olan iyilesmeler ve rahatlamam paha bicilemez tekrar tesekkurler
se...p
Dilara hanımdan oğlumun dikkat eksikliği ve okula karşı isteksizlik konusunda destek aldim . Bu 2. Görüşmemiz ve oğlumda fark görmeye başladım. Cok yeni olmasına karşılık kendisinden oglum da bende çok memnunum. Cok teşekkür ediyorum ve daha güzel sonuçlar çıkacağına canı gönülden eminim . Başarılarınız daim olsun.
Uzun zamandır kendimi yorgun bitkin hayattan tat alamaz gibi hissediyordum. Yataktan çıkmak istemiyordum, hayatım allak bullak olmuştu. Psikolog hanımla tam bu süreçte online randevulara başladım. Evinden çıkmadan geç saatte bile görüşme yapmak çok büyük bir rahatlık oldu. Birkaç ayda çok yol katettik. Keyif alabileceğim aktiviteler bulmamı yeni hobiler edinmemi sağladı.
Dilara Temel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilara Temel, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Dilara Temel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı.
Dilara Temel adresi nerede?Dilara Temel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe mahallesi Yeşil sokak Bulvar Diamond sitesi a blok kat:5 daire:10 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilara Temel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilara Temel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dilara Temel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilara Temel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Dilara Temel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilara Temel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilara Temel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilara Temel hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Dilara Temel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar