Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
ha...ç
Öncelikle 1 hafta sonra sonuç alınca yazmak istedim. 3.2 kg kaybettim ve 1.2 kg yağ gitti. Ödemim azaldı, pcosa baglı sivilce sorunumda iyilesme gözlemlendi. Araştırıp buldum, hem aldıgı egitimler hem de gözümle gördüğüm sonuçtan dolayı kesinlikle tavsiye ediyorum. Bu arada her hafta detaylı analiz yapıyor ve yeni diyet listesi yazıyor. Kötü yorumlar tamamen hasetten ve bilgisizlikten bence, enerjisi de harika ve sordugum tüm sorulara( kafama takılan soruları hafta boyunca online olarak sordum) gayet ilgili bir şekilde cevap verdi. İyi ki yollarımız kesişti güzel diyetisyenim
ü.....
Kilo vermek için başvurdum. Sayesinde daha sağlıklı beslenmeyi öğrendim. Nefes alış veriş kalitem düzeldi. 1 buçuk ay da 8 buçuk kilo verdim. Tavsiye üzerine gittim. Kendisinin karşılaması çok sıcak. Benim öğünlerimi bozmayacak şekilde yani işimde, evimde yemek düzenime göre diyet listelerini yaptı bu sayede kolaylıkla uygulayabildim. Hedefime biraz daha yolum. Kendisinin takibinden ve yönlendirmesinden memnunum.
y.....
Kilo vermek için başvurdum. Kilo verdikten sonra daha dinç hissediyorum, daha aktifim. Enerjik olarak hareketlerim daha yerinde. 2 ay gittim 2 ay da 10 kilo verdim. Hedefime ulaştım. Dilara Hanım'ın ilk oluşturduğu listeye uyamadım, bunu kendisine dile getirdim ve beraber oluşturduğumuz diyet listelerini daha bana uygun oluşturdu ve kolaylıkla uygulayabildim. Kilo vermeden önce merdiven çıkarken nefes alamama gibi sorunum vardı artık daha rahat çıkabiliyorum. Kendisine referans yoluyla ulaştım. Güler yüzlü olmasından da memnun kaldım. Sohbet edilebilir olması sayesinde rahatlıkla şikayetlerimi dile getirebildim. Yer olarak da merkezi yerde olmasından da memnun kaldım. Kliniğinde bir aleti var yürüme bandı gibi yarım saat boyunca içine giriyorum ve kilo vermemde daha etkili oldu. Yönlendirmesinden de memnun kaldım hayatıma sağlıklı yaşamı empoze etmek için kendisine tekrar gideceğim.
ü.....
Dilara Hanımla yedinci haftamdayım. Her gidişimde gösterdiği ilgi ve samimiyet bir sonraki gidişimi kolaylaştırıyor. Listeleri o haftaki programıma göre düzenliyor ve bu beni daha da rahatlatıyor. Sağlıklı beslenmek önceden gözümde büyüyordu ama artık alıştım. Şimdiden 8 kg gitti bile. Kendisini soran arkadaşlarıma tavsiye ediyorum. Gitmeyi düşünen varsa gönül rahatlığıyla kliniğin kapısını çalabilir.
tu...
Açıklayıcı ve güler yüzlü hastasını memnunıyetle karsılayan ve uğurlayan verdıgı dıyet lıstesınde fayda ve aktıflık gösteren bir diyetısten ıyıkı kesısmıs yollarımız başarıların daim olsun hocam. Çok ıyı basladım ve çok ıyı kılo artısla devam ediyorum sayende
ö.....
Hayatım boyunca onlarca diyet yaptım diyetisyene gittim. Sürekli kilo alıp verdim ama asla düzen sağlayamadım.Arkadaşımın tavsiyesiyle Dilara Hanımla tanıştım.Öncelikle bu iş tabiki bizde,kararlılıkta bitiyor.Gece evde kuzu çevirsek kimsenin ruhu duymaz istersek yüz diyetisyene gidelim boş.Yani eğer karar verdiyseniz ve bir diyetisyenle bu yolda yürümek istiyorsanız kesinlikle Dilara Hanım derim. Diyetisyenin yaklaşımı, tavrı, işine olan titizliği, sizin yaşam tarzınıza ve gerçekten sevdiklerinize göre bir program oluşturması (sevdiklerinize göre kısmı gerçek ), diyet gibi yapması gerçekten çok zor olan bir şeyi çok daha kolay, anlaşılabilir ve sürdürülebilir kılıyor. Bu işin en önemli kısmı da zaten devamlılık. Hayatıma sağlıklı ve insan gibi yemek yemeyi entegre edebilmek benim gibi yemek yeme aşığı birisi için çok zordu. Bu düzeni devamlılığı Dilara Hanım ile sağladım. Buraya ne yazsam boş belki ama kesinlikle ama kesinlikle görüşmeye gittiğinizde FARKI göreceksiniz.BANA GÜVENİN :)
t.....
Kendisinin yaşı genç ama çok memnunum. Yaklaşımı, güleryüzü, bilgisi, iletişimi çok iyi. Ben kendisiyle çok mutluyum. Dilara Hanım'a kilo vermek amacıyla 1 buçuk ay görüşme sağladım 8 buçuk kilo verdim, bayağıda inceldim. Diyet listelerimi uygularken zorluk yaşamadım kendisi bize göre neyi sevip sevmediğimize, acıktığımız saatleri sorarak danışanına özel hazırlıyor. Gerçekten çok ama çok memnunum.
sü...r
Dilara Hanım ilk diyetisyen deneyimin değil ama son diyetisyenimm. İlgisi çok ama çok memnun edici. Çok samimi ve candan bi insan kendisi. Her aklıma soru geldiğinde direkt sorabiliyorum ve hemen de cevap veriyor. Sadece kilo vermeyi değil nasıl sağlıklı yaşam sürerim, verdiğim kiloyu geri almamam için bana ilerde de nasıl dikkat etmem gerektiğini anlatıyor. Ben diyetisyenimden çok memnunum
a....y
İlk günden beri düzenli olarak programlarımın takibini yapmakta ve spor desteğiyle birlikte kontrollü bir şekilde kilo vermemi sağlamaktadır. 3 haftalık bir sürede yaklaşık olarak 7 kilo verdim. bu kiloların tamamı yağdan kendisinden göstermiş olduğu özveriden dolayı çok memnunum.
u.....
Dilara Hanım benim hedefime ulaşmam da çok yardımcı oldu. Hem diyet listelerim de hem de sporla birlikte almam gereken besinlerle kısa süre de hedeflediğim kiloya ulaştım. Diyet listelerini kolaylıkla uyguladım kişiye özeldi 2,5 ay da 15 kilo verdim. Kendisine araştırarak gittim ve memnunum.
Dilara Üstün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilara Üstün, Diyetisyen. Size Dilara Üstün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme.
Dilara Üstün adresi nerede?Dilara Üstün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenimahalle Ali Gaffar Okkan cad. 10/3 Hasan Keskiner Apt. K: 2 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilara Üstün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilara Üstün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dilara Üstün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilara Üstün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Dilara Üstün hangi dilleri konuşuyor?Dilara Üstün ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Dilara Üstün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilara Üstün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilara Üstün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilara Üstün hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Dilara Üstün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dilara Üstün hangi sigortaları kabul ediyor?Dilara Üstün tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.