Psk Dilara Yeniköylü, lisans programını Üsküdar Üniversitesi psikoloji bölümünde tamamlamış, İstanbul Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Yönetimi bölümünde 2. lisans programına devam etmektedir. NP İstanbul Beyin hastanesinde yatan ve ayakta hasta vizitlerinde stajyer olarak bulunmuştur. Kolektif Psikoloji Eğitim ve Danışmanlık’ta eğitim organizasyonlarında ve çocuk psikodrama gruplarında gözlemci olarak stajlarını tamamlamıştır.
Lisansı sürecinde, alandaki pek çok etkinlik ve seminere katılmıştır. Farklı öğrenci topluluklarında atölyeler, konferans ve seminerlerin organizasyonunda proje geliştirme, ekip üyesi ve organizatör olarak görevler almıştır. Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Kulübü yönetim kurulunda bulunmuştur ve lisans hayatının son yılında Psikoloji Kulübü Başkanlık görevini yürütmüştür.
Şuan da Uzm. Klinik Psikolog Hakan Kızıltan tarafından verilen Dinamik Psikoterapi eğitimine devam etmektedir.

Aldığı Belgeler ve Sertifikalar

-Çocuk Değerlendirme Testleri Uygulayıcı Sertifikası
-D-2 Dikkat Testi
-Burdon Dikkat Testi
-Frankfurter Dikkat Testi
-Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
-Ankara Gelişim Tarama Envarteri (AGTE)
-Gessel Testi
-Benton Görsel Bellek Testi
-Peabody Resim Kelime Eşleştirme Testi
-Good Enough
-Kelime Söyleyiş Test

Görev aldığı konferans ve seminerler

Üsküdar Üniversitesi 3.Psikoloji Günleri
Üsküdar Üniversitesi 4. Psikoloji Günleri
PsychologyTALKS – Romantik İlişki, Aşk ve Şiddet
Kolektif Psikoloji-Terapistin Rotası Mesleğe Hazırlık ve Gelişim Seminerleri1-2-3
Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Kulübü- Atölye Çalışmaları
Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Kulübü-Çocuklarda dikkat geliştirme atölyesi
Kolektif Psikoloji-Psikomitoloji Seminerleri
İsmek Diksiyon Kursu- İnsanın Anlam Arayışı Kitabı sunumu ve üzerine söyleşi
Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Kulübü- Toplumsal Cinsiyet Atölyesi
Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Kulübü-Mesleğe ilk adım ‘Sahada Çocuklarla Çalışmak

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +7 daha fazla

Psk. Dilara Yeniköylü
Adnan Menderes Mahallesi, 3. Kiremitlik Sokak. Köşk Ofis Apartman No:2 Kat:3 Daire:9, Palandöken, Erzurum

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi

Randevu +19 daha fazla

Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı

Ağlama ve Öfke Nöbetleri

Adnan Menderes Mahallesi, 3. Kiremitlik Sokak. Köşk Ofis Apartman No:2 Kat:3 Daire:9, Erzurum

Konum: Psk. Dilara Yeniköylü Psikoterapi

İlk seanstan itibaren benim aslında görmediğim ama kendisinin hemen fark ederek üzerine ilerlediği sorunumu farketmesi çok kıymetliydi. Her seans öncesi ve bitişinde samimi ve içten yaklaşımı ile rahat hissedip kendimi çözüme her seansta daha çok yaklaştığımı hissettiriyor.

Konum: Psk. Dilara Yeniköylü Bireysel Terapi

Gittiğim de beni en çok mutlu eden şeyler kapıyı her zaman içtenlikle açması karşılaması, seans anında duygunuzu anladığını hissetmek fazla donuk ya da fazla enerjik değil o an ne hissediyorsanız ne olması gerekiyorsa o şekilde. ilk görüşme de, ilerleyen seanslarınızda giderken gerilebilirsiniz hatta anlatacak çok şeyiniz olsa bile hiçbir şey yokmuş gibi de düşünebilirsiniz.Bu bana da oluyor ama gidince bir şekilde konuşmuş oluyorum.Bir şeye bakacağını söylediğinde mutlaka bakmış oluyor diğer seansa gittiğinizde. Siz parça parça hatta karmaşık anlatmış olsanız bile ilerleyen zamanlarda onları birleştirip anladığını hissediyorsunuz. Benim sevdiğim bir diğer şey ise bir soru sorduğunuzda ya da mesajla bir şey söylediğinizde cevap veremeyecekse bunu nedeniyle açıklaması belirsiz şekilde bırakmaması.seans anında zorlandığınız bir konuya gelip devam edemeyeceginizi anladığınızda sizi çok zorlamıyor zaten bir sonraki seanslarda siz hazır olmuş oluyorsunuz ve başlıyorsunuz bir yerinden

Y
Telefon numarası doğrulandı

Deprem korkusu ve öfke kontrol problemim için danışıyorum kendisine. Psikolog olarak tanıdığım en iyi kişi. İşini gerçekten severek yapıyor. Bu bana yansıyor. İşini severek yaptığı için bence bana daha faydalı oluyor. Kesinlikle bana iyi gelen birisi. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim.

Telefon numarası doğrulandı

Anksiyete bozukluğu için tavsiye üzerine başvurdum. 2 seans oldu gideli. Olumlu ilerliyor. Güzel geçiyor seanslar. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Aramalarıma ve mesajlarıma cevap veriyor. Dilara Hanım'ın samimiyetine çok inanıyorum. İşinde başarılı birisi. Kendisinden memnunum.

Telefon numarası doğrulandı

Annem için başvurduk. Onkoloji hastası. 1.5 senedir gidiyor. Seanslar iyi gidiyor. Sürecinde baya destek oldu. Toparlanmaya başladı. Sürecin çabuk atlatması için büyük desteği oldu. Annem Dilara Hanım'a bayılıyor. Ailecek kendisini seviyoruz. Biz bazı konularda yardım istiyoruz. Yapabileceği bir şey varsa destek oluyor. Çok memnunuz.

Telefon numarası doğrulandı

15 yaşında ergen cocuğumu götürüyorum. Almış olduğumuz desteklerden memnunuz. Araştırma yoluyla gittik ve mükemmel bir insan, iyi bir dinleyici, sizi iyi yönlendiriyor ve açık sözlü olmasını da çok beğendim.

Telefon numarası doğrulandı

Referans yoluyla gittim. Kendi uzmanlık alanı ile ilgili gittim. Kendisi arkadaş gibi çok samimi biri. Almış olduğum desteğin yeterli olduğunu düşünüyorum. Kısa süre gittim ama bu kısa süre de, süreçte faydalı olduğunu düşünüyorum.

O
Telefon numarası doğrulandı

Araştırma sonucunda gittim. Duygusal danışmanlık konusunda memnun kaldım. Bütün süreç ile ilgili bilgilendirildim. Kendisi çok anlayışlı yaklaşıyor ve yargılanma korkusu olmadan iletişim kurdum.

Telefon numarası doğrulandı

Dilara Hanım'a bir tanıdık tavsiyesi ile ulaştım. Çok memnun kaldım. İlişkimle ilgili problemlerim vardı. Şu an neyi, neden yaptığımı ve ne istediğimi biliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu

Dilara Hanıma ilk olarak depresyondayken gittim pisko terapi sürecini detaylı bir şekilde anlattı 2 yıl süren pisko terapi sürecimizin sonuna geldik iyiki başlamışım iyiki Dilara Hanımı tanımışım şuan hayata ve kendime daha farklı bakan birisiyim herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. İyi varsınız hocam.