Lisansı sürecinde, alandaki pek çok etkinlik ve seminere katılmıştır. Farklı öğrenci topluluklarında atölyeler, konferans ve seminerlerin organizasyonunda proje geliştirme, ekip üyesi ve organizatör olarak görevler almıştır. Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Kulübü yönetim kurulunda bulunmuştur ve lisans hayatının son yılında Psikoloji Kulübü Başkanlık görevini yürütmüştür.
Şuan da Uzm. Klinik Psikolog Hakan Kızıltan tarafından verilen Dinamik Psikoterapi eğitimine devam etmektedir.
Aldığı Belgeler ve Sertifikalar
-Çocuk Değerlendirme Testleri Uygulayıcı Sertifikası
-D-2 Dikkat Testi
-Burdon Dikkat Testi
-Frankfurter Dikkat Testi
-Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
-Ankara Gelişim Tarama Envarteri (AGTE)
-Gessel Testi
-Benton Görsel Bellek Testi
-Peabody Resim Kelime Eşleştirme Testi
-Good Enough
-Kelime Söyleyiş Test
Görev aldığı konferans ve seminerler
Üsküdar Üniversitesi 3.Psikoloji Günleri
Üsküdar Üniversitesi 4. Psikoloji Günleri
PsychologyTALKS – Romantik İlişki, Aşk ve Şiddet
Kolektif Psikoloji-Terapistin Rotası Mesleğe Hazırlık ve Gelişim Seminerleri1-2-3
Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Kulübü- Atölye Çalışmaları
Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Kulübü-Çocuklarda dikkat geliştirme atölyesi
Kolektif Psikoloji-Psikomitoloji Seminerleri
İsmek Diksiyon Kursu- İnsanın Anlam Arayışı Kitabı sunumu ve üzerine söyleşi
Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Kulübü- Toplumsal Cinsiyet Atölyesi
Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Kulübü-Mesleğe ilk adım ‘Sahada Çocuklarla Çalışmak
Adnan Menderes Mahallesi, 3. Kiremitlik Sokak. Köşk Ofis Apartman No:2 Kat:3 Daire:9, Palandöken, Erzurum
Adnan Menderes Mahallesi, 3. Kiremitlik Sokak. Köşk Ofis Apartman No:2 Kat:3 Daire:9, Erzurum
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Varoluşçu Psikoterapi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
m....t
İlk seanstan itibaren benim aslında görmediğim ama kendisinin hemen fark ederek üzerine ilerlediği sorunumu farketmesi çok kıymetliydi. Her seans öncesi ve bitişinde samimi ve içten yaklaşımı ile rahat hissedip kendimi çözüme her seansta daha çok yaklaştığımı hissettiriyor.
Gittiğim de beni en çok mutlu eden şeyler kapıyı her zaman içtenlikle açması karşılaması, seans anında duygunuzu anladığını hissetmek fazla donuk ya da fazla enerjik değil o an ne hissediyorsanız ne olması gerekiyorsa o şekilde. ilk görüşme de, ilerleyen seanslarınızda giderken gerilebilirsiniz hatta anlatacak çok şeyiniz olsa bile hiçbir şey yokmuş gibi de düşünebilirsiniz.Bu bana da oluyor ama gidince bir şekilde konuşmuş oluyorum.Bir şeye bakacağını söylediğinde mutlaka bakmış oluyor diğer seansa gittiğinizde. Siz parça parça hatta karmaşık anlatmış olsanız bile ilerleyen zamanlarda onları birleştirip anladığını hissediyorsunuz. Benim sevdiğim bir diğer şey ise bir soru sorduğunuzda ya da mesajla bir şey söylediğinizde cevap veremeyecekse bunu nedeniyle açıklaması belirsiz şekilde bırakmaması.seans anında zorlandığınız bir konuya gelip devam edemeyeceginizi anladığınızda sizi çok zorlamıyor zaten bir sonraki seanslarda siz hazır olmuş oluyorsunuz ve başlıyorsunuz bir yerinden
y...
Deprem korkusu ve öfke kontrol problemim için danışıyorum kendisine. Psikolog olarak tanıdığım en iyi kişi. İşini gerçekten severek yapıyor. Bu bana yansıyor. İşini severek yaptığı için bence bana daha faydalı oluyor. Kesinlikle bana iyi gelen birisi. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim.
e....t
Anksiyete bozukluğu için tavsiye üzerine başvurdum. 2 seans oldu gideli. Olumlu ilerliyor. Güzel geçiyor seanslar. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Aramalarıma ve mesajlarıma cevap veriyor. Dilara Hanım'ın samimiyetine çok inanıyorum. İşinde başarılı birisi. Kendisinden memnunum.
b....)
Annem için başvurduk. Onkoloji hastası. 1.5 senedir gidiyor. Seanslar iyi gidiyor. Sürecinde baya destek oldu. Toparlanmaya başladı. Sürecin çabuk atlatması için büyük desteği oldu. Annem Dilara Hanım'a bayılıyor. Ailecek kendisini seviyoruz. Biz bazı konularda yardım istiyoruz. Yapabileceği bir şey varsa destek oluyor. Çok memnunuz.
15 yaşında ergen cocuğumu götürüyorum. Almış olduğumuz desteklerden memnunuz. Araştırma yoluyla gittik ve mükemmel bir insan, iyi bir dinleyici, sizi iyi yönlendiriyor ve açık sözlü olmasını da çok beğendim.
Referans yoluyla gittim. Kendi uzmanlık alanı ile ilgili gittim. Kendisi arkadaş gibi çok samimi biri. Almış olduğum desteğin yeterli olduğunu düşünüyorum. Kısa süre gittim ama bu kısa süre de, süreçte faydalı olduğunu düşünüyorum.
o.....
Araştırma sonucunda gittim. Duygusal danışmanlık konusunda memnun kaldım. Bütün süreç ile ilgili bilgilendirildim. Kendisi çok anlayışlı yaklaşıyor ve yargılanma korkusu olmadan iletişim kurdum.
a...
Dilara Hanım'a bir tanıdık tavsiyesi ile ulaştım. Çok memnun kaldım. İlişkimle ilgili problemlerim vardı. Şu an neyi, neden yaptığımı ve ne istediğimi biliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
ha...a
Dilara Hanıma ilk olarak depresyondayken gittim pisko terapi sürecini detaylı bir şekilde anlattı 2 yıl süren pisko terapi sürecimizin sonuna geldik iyiki başlamışım iyiki Dilara Hanımı tanımışım şuan hayata ve kendime daha farklı bakan birisiyim herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. İyi varsınız hocam.
Dilara Yeniköylü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilara Yeniköylü, Psikoloji. Size Dilara Yeniköylü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Sigarayı Bırakmak, Fobilerden Kurtulmak.
Dilara Yeniköylü adresi nerede?Dilara Yeniköylü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Menderes Mahallesi, 3. Kiremitlik Sokak. Köşk Ofis Apartman No:2 Kat:3 Daire:9 Erzurum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilara Yeniköylü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Dilara Yeniköylü uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Dilara Yeniköylü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilara Yeniköylü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Dilara Yeniköylü hangi dilleri konuşuyor?Dilara Yeniköylü ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Dilara Yeniköylü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilara Yeniköylü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dilara Yeniköylü hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Dilara Yeniköylü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dilara Yeniköylü hangi sigortaları kabul ediyor?Dilara Yeniköylü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.