Klinik Psikolog / Co-Psikodramatist / Emdr Terapisti
Lisans eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünde tamamlamıştır. Çalışma hayatına lisans döneminde BAU kurumsal iletişim ekibinde yer alarak başlamıştır. Lisans eğitim süresinde yetim çocuklarla ve huzurevindeki yaşlılarla birlikte grup çalışmaları yapmıştır. Lisans eğitimi devam ederken; İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinde Nöropsikoloji laboratuvarında Uzman Psikolog Şükriye Akça Kalem’nin süpervizyonu eşliğinde Nöropsikolojik Değerlendirme Testleri uygulamış ve raporlamıştır. Eş zamanlı olarak Değer Otizm Derneğinin yönetim kurulu danışmanlığını üstlenmiş olup bunun yanı sıra otizmli bireyler ile atölyeler gerçekleştirmiştir. Mezuniyetinin ardından Türkiye Spastik Çocuklar Vakfında Dr. Bülent Madi’nin konsültasyonlarına eşlik ederek spastik çocuklarla çalışmıştır.
İstanbul Kent Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji bölümünden mezun olarak Klinik Psikolog ünvanını almıştır.
Aktif çalışma hayatında ise; Yarenlik Yolu’nda, yaşlılarla çalışmalarını sürdürürken, bireysel görüşmelerinde duygusal travmalara (kaygı, yeme bozukluğu, depresyon..), bilişsel müdahalelere(dikkat eksikliği, demans, öğrenme güçlüğü..) yer vermektedir. Emdr ve iyileştiren hikaye , Accredited Practitioner in Emdr , Çocuk ve Ergenlerde Bağlanma Travmaları ve Emdr başlıklı eğitimlerini tamamlamıştır.
Alzheimer Testi
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
İz Sürme Testi
Şema Terapi
k.....
Terapi suresince kendimi aciklayabilecek, guvenli bir ortamda hissettim. Bir kac yildir online destek almaktayim. Kendimde buyuk bir degisiklik fark ediyorum ve cok memnunum.
i̇...k
Dilara hanımla kızım için danışmanlık almak için tanıştım. Sonra benimle anne çocuk iletişimi ile ilgili seanslar yaptık. Bu seanslarda kendimle ilgili pekçok eksikliklerimi görmeme yardımcı oldu. .
n...
Dilara Hanım'a benliğimi kaybetme sebebiyle arkadaşımın yardımıyla araştırarak ulaştım. Henüz sürecimiz devam ediyor ancak değişim fark ediliyor gerçekten kendisinden memnun kaldım. Tavsiye ederim.
m....)
Dilara Hanım'dan çok memnunuz. Kendisiyle çocuğum için her hafta 2-3 ay görüşme sağladık. Şimdi 3 haftada 1 seans olarak danışmanlık hizmeti alıyoruz. Çocuğumun doğru düzgün dikkati olmadığı halde şu anda derslerinde, her konuda daha iyi. Faydası oldu. Dilara Hanım çok iyi, çocuklara karşı çok ılımlı, sevecen biri. Çocuklar kendisini seviyorlar. Kendisinin etkileşimi, iletişimi çok iyi.
e....)
Dilara Hanım'ın yaşı gençti ama gelecek vaat eden bir uzman. Kendisinden memnun kaldık. Annem için 3 ay görüşme sağlamıştık. Annemin rahatsızlığında değişim gözlemlemek zor ama geriye gidişini önlemiştir diye düşünüyorum.
y.....
Dilara Hanimla cocugumun LGS doneminde tanistik.Sinava bagli stres kaygiyi cok iyi yonetti.Simdi de baska bir sorunla kapisini caldik.Kizim ve ben onu cok seviyoruz.Bu sorunun da hep birlikte ustesinden gelebilecegimize inaniyorum
ay...l
Dilara Hanımla geçen yıl oğlumun eğitim sürecindeki sıkıntıları ile ilgili görüşmüş çok memnun kalmıştık. Bu sene üniversite sınav hazırlığı sürecinde yine ihtiyaç duyduk ve kendisiyle terapilere başladık yine bizi yanıltmadı her terapiden sonra farkı hissettik. Belli sorunlara teorik olan belli yaklaşımları dayatmadan, karşıdakini gerçekten anlayıp onu rahatlatarak süreci sağlıklı bir şekilde atlatmayı hedefliyor. Kendisini işine gösterdiği özen ve saygıdan dolayı gönülden tebrik ediyorum başarıları daim olsun
m....d
Dilara Hanım gerçekten benim hayata bakış açımı değiştirdi. İlk geldiğimde sosyal fobi, okb ve özgüvensizlikten şikayetçiydim. Seyanslarımıza devam ettikçe kendimde bir çok şey değiştiğini farkettim ve bu mucizevi bir şekilde ben anlamadan gerçekleşti. Bu da tabiki Dilara Hanım’ın mucizesi Daha özgüvenli ve enerjik oldum ,başkalarından önce kendimi düşünmeyi öğrendim. Hayal ettiğim şeyleri gerçekten yapabileceğime inanmaya başladım ve bu süreçte Dilara Hanım hep yanımda oldu. Kendisi çok tatlı, mütevazi, samimi ve işini gerçekten severek yapıyor. Şikayetçi olduğum şeyler giderek azaldı. Dilara Hanım’a ne kadar teşekkür etsem az , gerçekten hiç unutmayacağım bir insan kendisi.
n....ç
Dilara hanım ile harika bir psikodrama gerçekleştirdik. Yaklaşık bir senedir de oğlum için terapi desteği ve DEHB tanısı için destek alıyoruz. Çok profesyonel şekilde ilerliyor. Hem oğlumun hemde benim hayatıma çok güzel ve özel dokunuşları oldu ne kadar teşekkür etsem az iyi ki yolumuz keşismiş ve iyi ki tanımışız :)
z....k
Kendi içimde çok güzel geri dönüşler aldığım bir süreçti. Çol teşekkür ediyorum kendisine..
Dilara Yılmaz Kanpara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilara Yılmaz Kanpara, Psikoloji. Size Dilara Yılmaz Kanpara tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Yetişkin Terapisi, Grup Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri.
Dilara Yılmaz Kanpara adresi nerede?Dilara Yılmaz Kanpara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yahyakaptan Mah. Şehit Ali İhsan Çakmak Sk. No:10 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilara Yılmaz Kanpara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Dilara Yılmaz Kanpara uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Dilara Yılmaz Kanpara isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilara Yılmaz Kanpara, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Dilara Yılmaz Kanpara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilara Yılmaz Kanpara tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dilara Yılmaz Kanpara hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Dilara Yılmaz Kanpara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dilara Yılmaz Kanpara hangi sigortaları kabul ediyor?Dilara Yılmaz Kanpara tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar