Merhaba! Ben Diyetisyen Dilay Çiğdem Batman. İstanbul Bilim Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik bölümünde tam burslu olarak öğrenim görerek 2017 yılında mezun oldum. Şu an Ankara Medipol Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimime devam etmekteyim. Her zaman araştırmaya ve açıklayıcı olmaya özen göstererek, 2017 yılı itibariyle yüz yüze ve online olarak memleketim olan Amasya'da kendi danışmanlık merkezimde hizmet verdim, 2021 yılı itibariyle de Ankara'da kendi danışmanlık merkezimde hizmet vermekteyim. 5 yılda yüzlerce yüz yüze ve online danışanımız ile sağlıklı beslenmeyi öğrenen ve sürdürebilen bir aile olmayı amaçladık. Hedefim ve önceliğim daima karşımdakinin "insan" olduğunu unutmamak, kendi -25 kg verme hikayemle empati kurmak, her şeyi doğru yiyebilmeyi öğretmek; kişisel istekleri ön planda tutarak hedeflediğimiz kiloya ulaşmak ve ömür boyu korumak :) Sağlık ve afiyetle...
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diyetisyen Randevusu
Sporcu Beslenmesi
Çocuk Beslenmesi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Diyetisyen Dilay Batman Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi
Dilay hanım güler yüzü ve enerjisiyle diyet süresince en büyük motivasyonunuz oluyor. Diyet süresince hiç kısıtlanmış hissetmiyorsunuz. Açlık diye bir şey zaten yaşamıyorsunuz. Defalarca diyetisyene gitmişimdir ama bir haftada makarna ve tiramisu yediğim halde hiç kilo vermemiştim:) Eğer ihtiyacınız varsa kendim de bir doktor olarak gözüm kapalı öneriyorum başvurmanızı.
Diyetisyenimiz ile İnsülin direnci bulunan kızımın kilo verme süreci nedeniyle iletişime geçtik.Görüşmelerimizdeki pozitif enerjisi ve güleryüzü ile sorularımıza cevap bulabildiğimiz, tarifleri ve kızımın kolayca uygulayacağı diyet listeleri ile bizi yönlendiren/destek olan harika bir diyetisyen
Dilay Hanım sayesinde çok güzel sonuçlar aldım. Gebeliğimin ilk trimesterında aç kalmadan, sağlıklı ve keyifli beslenerek kilo verdim. Bana kattıkları hayatım boyunca kalıcı olacak. Kendisine çok teşekkür ederim, herkese tavsiye ederim.
Kilo verme sebebiyle araştırarak ulaştım Dilay Hanım'a. Daha önce de 2 sene önce gitmiştim kendisine. Şehir değişikliği sebebiyle online devam ediyorum şu anda. Yaklaşık 1 aydır devam ediyorum. 6 kilo verdim. Listelerimi rahatlıkla uyguladım. Aç kalmadan kilo kaybı yaşadım. Dilay Hanım çok pozitif ve danışanı motive eden bir uzman. Çok ilgili. Genel anlamda çok memnunum.
Sindirim sistemi ve bağırsak problemlerim vardı. Son 1 yılda 8 kilo almıştım. Tavsiye üzerine Dilay Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 3 ay devam ettim. 6 kilo verdim. Şu an ara verdik. Diyet listelerimi bana uygun ve konuşarak hazırladığı için zorlanmadım. Danışanına arkadaş gibi yaklaşıyor. Özel hayatımdaki alışkanlıklarımı ve yaşam stilimi öğrenmeye odaklı. Hiç çekinmedim. Yapamayacağım korkum olmadı. Dilay Hanım danışanıyla 7/24 iletişim halinde. Bu durum beni de çok motive etti. Gün içinde öğünlerimi paylaştım. Anlık destek de sağladı. Süreçten çok memnun kaldım.
i̇....
Kilo verme sebebiyle arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim Dilay Hanım'a. 1 ay devam ettim. 3 kilo verdim. Diyet listelerimde hiç zorlanmadım. Dilay Hanım'ın enerjisini çok sevdim. Çok güler yüzlü bir uzman. Her soruma detaylı olarak cevap aldım. İletişim noktasında başarılı. Çok memnun kaldım.
y.....
Spora başlamıştım. Kilo kontrolümü sağlayabilmek adına ulaştım kendisine. Daha önce de bir dönem gitmiştim ve memnun kalmıştım. Tekrar kendisine devam ettim bu yüzden. Yaklaşık 3 haftadır devam ediyorum. 2 kilo verdim. Diyet listelerimi çok rahat uygulayabiliyorum. Dilay Hanım'ın iletişimi çok güzel. Danışanı germeden ilerliyor. Rahat ve motive edici bir uzman. Çok memnunum.
Sosyal medyadan ulaştım. Kilo vermek için. Hem çok faydalı hem de keyifli, stresten uzak görüşmeler yapıyoruz. Her zaman olumlu ve ılımlı. Bir o kadar da bilgili. Alanı konusunda sürekli yenilikleri takip ediyor ve derslere katılıp kendini geliştiriyor. Danışanlarını asla strese sokmadan keyifli ve sağlıklı bir yaşamı öğretiyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Dilay Hanım'a sosyal medyadan ulaştım. Kilo vermek için başvurdum. Çok memnun kaldım. Faydasını gördüm. Çevreme tavsiye ederim.
ya...r
Pcos hastası olan ben normalde kilo vermekte çok zorlanıyorum. Daha önceden birkaç kez diyetisyen değiştirdim. Dilay hanımla ise 1 ayımızı bugün tamamlamış bulunuyoruz. Şunu gözüm kapalı söyleyebilirim ki inanılmaz anlayışlı biri. Bence diyete devamlılıkta kaçamaklarınıza korkunç tepkiler almamanız, canınız istediği vakit istediğinizi yemeniz çok önemli. Dilay hanımın bu konudaki tavrı beni inanılmaz mutlu ediyor ve elbette diyetime devamlılığımı sağlıyor. Kendisini tanıdığım için çok mutluyum. -4.6 kilo ile ilk ayımıza veda etmenin sevincini yaşıyorum. İYİ Kİ VARSINIZ, DÜNYANIN EN ANLAYIŞLI EN GÜLERYÜZLÜ DİYETİSYENİ SİZSİNİZ Sizi çok seviyorum Dilay hanım
Dilay Batman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilay Batman, Diyetisyen. Size Dilay Batman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Kilo Alma Diyetleri, Sağlıklı Beslenme, Gut Hastalığı ve Beslenme, Gebelik ve Beslenme, Kurumsal Beslenme Danışmanlığı.
Dilay Batman adresi nerede?Dilay Batman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konutkent Mah. 3035. Cad. Hayran Kule, Kat:25 No:137 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilay Batman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilay Batman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dilay Batman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilay Batman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Dilay Batman hangi dilleri konuşuyor?Dilay Batman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Dilay Batman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilay Batman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilay Batman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilay Batman hakkında ne düşünüyor?Toplam 55 hasta / danışan, Dilay Batman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler