Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Kent EGY Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Renas Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Renas Psikoloji
İngiltere’de bulunan London South Bank University de bir yıl süren Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programını tamamlayarak Türkiye’ye dündüm.
Eğitim hayatım boyunca çeşitli faaliyetlerde çalışmalar yaptım. Üniversitenin PDR kulübünde birçok konferansın düzenlenmesinde aktif rol almamın yanı sıra “Hadi Oyuna” gibi sosyal sorumluluk projelerinde Otizmli çocuklar ve aileleriyle bir araya geldim. Psikodrama eğitim gruplarına katılarak, grup dinamiği içerisinde kendini daha iyi keşfetme yolunda ilerledim. Çeşitli okullarda yaptığım stajlar ve Psikolojik danışman olarak çalıştığım zaman içerisinde çocukları okul ortamında gözlemleme ve aile dinamiğini de anlama şansı buldum.
İngiltere’de bulunduğum süreç içerisinde köklü bir devlet hastanesinin ruh sağlığı bölümünde asistan psikolog olarak görev aldım. Yetişkinler ile çalışılan bu bölümde süpervizyon eşliğinde danışan görme fırsatı yakalayarak mesleki gelişimine katkı sağladım. Londra’da bulunan Finsbury Therapy Hub kurumunda staj yaparak Eğitimlerin düzenlenmesinde rol aldım.
”Deneyimsel Oyun Terapisi” eğitimini Amerikalı Byron Norton tarafından, ”İleri Düzey Bilişsel Davranışçı Terapi” eğitimini ise Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu’ndan aldım. Dolayısıyla hem çocuk hem yetişkin danışanlar ile çalışmaktayım. Türk PDR derneğinden aldığı “Objektif Testler Eğitimi İle Çocuk Değerlendirme Testleri” uygulayıcısıyım.
Almanya’da doğup hayatının ilk 20 senesinde orada yaşadığım için anadil seviyesinde Almanca, lise yılları dahil eğitim hayatım boyunca İngilizce eğitim aldığı için ileri seviyede İngilizce konuşarak Almanca, Türkçe ve İngilizce dillerinde yetişkin ve çocuk danışanlar ile çalışmaktayım.
ö....k
Dilay hanımla bir tanıdığımın aracılığıyla tanıştım, o dönemde zor bir süreçteydim ve kendisiyle çok kısa bir süre içerisinde sıkıntılarımı ve problemlerimi çözümleyebildik, kendisi çok tatlı ve güleryüzlü bir uzman, şuanda seanslarımıza bir ara verdik ama herhangi bir durum olduğunda yine kendisinden destek almak isterim,
Finding a therapist who speaks English at an advanced level is not as easy at it seems so we were glad to have met Dilay. I was seeking help for my 14 year-old daughter who was struggling with her adaptation to Istanbul. She supported my kid throughout the first few months and helped her find adaptive ways to cope with stress, anxiety and moments of sadness. Her communication with children and adolescents is great and she really is nice to be around. Totally recommend her, especially if you are in search of a foreign therapist.
Çocuğum için başvurduk Dilay hanıma ve gayet olumlu bir sürecimiz oldu. Dilay hanimin çocuklarla iletişimi çok kuvvetli, hızlı bir şekilde alıştılar birbirlerine ve oğlum her hafta severek kliniğe gidiyordu. Daha önce de destek almıştık fakat deneyimsel oyun terapisi kadar fayda sağlayamamıştık. Dilay hanımla seans sonlarında yaptığımız görüşmeler esimle bana da çok iyi geldi ve daha hızlı sonuç aldık gibi geliyor. Gönülden tavsiye ederim.
Dilay Hanım'a Anksiyete tedavisi için başvurdum. İlk seanstan itibaren enerjisi bana çok iyi geldi. Seanslarda kendimi çok rahat hissettim ve rahat bir şekilde kendimi açabildim. Sürece başladığımda sosyal kaygım çok yüksekti ve kendimi bir toplululuk önünde ifade edemiyordum. Bu da işim gereği beni oldukça zorluyordu. Dilay hanımla çalışmalarımızın sonucunda gözle görülür bir yol katettik. Çevrem de bu değişimin farkında ve bu durum beni çok mutlu ediyor. Sabrı, beni cesaretlendici tavrı ve anlayışından dolayı kendisine çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim. Hiç düşünmeden kendisinden randevu alabilirsiniz.
Terapiye gitmek konusunda her zaman tereddütlerim vardı. Yabancı bir insanla özel hayatımı konuşma fikri bana çok uzaktı. Dilay hanım ile kendisinden terapi alıp memnun kalan bir yakınım aracılığı yollarımız kesişti. Dürüst olmak gerekirse ilk seanslarda oldukça zorlandım. Ama Dilay hanımın samimi yaklaşımı, verdiği güven ve enerjisi ile bunu aştım. Zamanla kendimi daha rahat ifade edebildim. Pandemi dönemiyle başlayan bendeki bazı olumsuz değişimler pandemi bitmesine rağmen hala devam ediyordu.Terapiye bir şans verdikten sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Dilay hanım alanında oldukça bilgili. Yaklaşımı sayesinde kendimi hiç bir zaman hasta gibi hissetmedim. Psikolog arayışı içindeyseniz gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
Dilay Dakman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilay Dakman, Psikoloji. Size Dilay Dakman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi.
Dilay Dakman adresi nerede?Dilay Dakman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mahallesi Fırın Caddesi No:2/4-30 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilay Dakman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilay Dakman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dilay Dakman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilay Dakman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Dilay Dakman hangi dilleri konuşuyor?Dilay Dakman ile Almanca, İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Dilay Dakman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilay Dakman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilay Dakman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilay Dakman hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Dilay Dakman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dilay Dakman hangi sigortaları kabul ediyor?Dilay Dakman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Psikologlar
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Psikologlar