yu...n
nefes darlığı, kuru öksürük, sık sık soğuk alma, morarma, el ve ayaklarda üşüme rahatsizligiyla basvurmustum, ancak klbimde sorun olmadigini söyleyip gönderdiler beni. Ancak gec konulan kalp romatizmasi teshisi, saglik durumumun iyice kötüye gitmesine neden oldu.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ya...ı
çok ıyı ınsan ..elınden gelenı yapıyor...ınan çok memnun oldum...teşekürler dılay hanım ben hopalı yaşar saygılar
ül...e
genç jenarasyonun kendinden emin ve kendine güvenen hekimlerinden.umarım artvinden o da erken kaçmaz
fm...e
Söylenecek tek şey 10 numara bir hekim 10 numara bir insan. Başka söze gerek yok.
er...l
HARİKA BİR İNSAN YÜKSEK TANSİYONDAN DOLAYI GİTTİM.AYAKLARIMDA ŞİŞLER VARDI.TEDAVİ YÖNTEMİ MÜKEMMEL ŞU AN ÇOK İYİM.KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.HERKESE TAVSİYE EDERİM.UZAKLARA GİTMENİZE GEREK YOK.EROL ATASARAL.05346182599 BORÇKA/ARTVİN
Dilay Karakozak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilay Karakozak, Kardiyoloji.
Dilay Karakozak adresi nerede?Dilay Karakozak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Cad. Artvin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilay Karakozak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilay Karakozak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dilay Karakozak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilay Karakozak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilay Karakozak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilay Karakozak hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Dilay Karakozak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.