Turgut Reis Mahallesi İstiklal Caddesi No:196 - 198, Akdeniz, Mersin

Randevu +13 daha fazla

Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme

Hastalıklarda Beslenme

Kilo Alma Diyetleri

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 15 yaşındaki çocuklar

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Özel IMC Hastanesi

2020 yılında Yeditepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden onur derecesi ile mezun oldum. Lisans tezimi Hedonik açlığın obezite ve yeme bozukluklarına etkisi üzerine yazdım. Üniversitede ikinci yılımın bahar döneminde Almanya'da HAW Hamburg'da (Hamburg University of Applied Science) Erasmus değişim programı ile 5 ay eğitim görme hakkı kazandım. Ayrıca eğitim hayatım boyunca City Hospital, Türkiye Diyabet Vakfı, Şefdiyet (Dyt. Şefika Aydın Selçuk), Çakmak Erdem Hastanesi, Yakacık Çocuk Hastanesi gibi bir çok kurumda farklı alanlarda staj yapma fırsatı buldum. İyi derecede İngilizce bilmekte ve güncel bilgileri devamlı takip etmekteyim.

Mezun olduktan sonra pandemi sürecinde hastalarımla online görüşmeler yaparak takiplerine devam ettim. 2021’den beri ise Mersin’de Özel IMC Hastanesinde görev yapmaktayım.

Konum: başka bir yer Diğer

hamılelık surecınden kalan kılolarımı bırturlu verememıstım sayesınde 12 kılo verdım bana ozel lıstelerle hıc zorlanmadan kılo vermeme yardımcı oldu cok memnun kaldım

Konum: başka bir yer Diğer

dilay hanıma fazla kılolarımdan kurtulmak ıcın gıttım ac kalmadan guzel bır dıyet ve yonlendırmeyle kılo vermemı sağladı suankı kılomdan cok memnunum cok faydalı oldu benım ıcın -10 kılo ile yoluma devam edıyorum

Birinin tavsiyesi ile ulaştım kilo sebebiyle ve insülin direncinden dolayı bır turlu istediğim kiloya dahi düşemiyordum ulaştım şu süreç içinde çok güzel kilo verdim kendisine çok teşekkür ederim çok sakin samimi ve hiç bir şekilde geri çevirmeyen yönüyle bence bir alkış hakkeden birisi herkese tavsiye ederim tabi ki çok anlayışlı sabır la eninde sonunda her şeyin yolunda gitmesini sağlıyor çokça teşekkür ederim

Y

Dilay Hanım'ın verdiği beslenme programları gayet sağlıklı beslenme açısında önemli ve uygun. Kendisine araştırmalarım sonucunda görüşme sağladım. Kasım ayında görüşme sağlamaya başladım şu anda 2 haftalık periyotlarla devam ediyoruz. Başladığımızda kan tetkiklerime bakarak, bana özel diyet listelerimi hazırladı. Diyet listelerimi uygularken zorluk yaşamıyorum. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.

Dilay Hanım'dan gayet memnunum. Kilo problemim vardı oğlum bana diyetisyen bulacağını ve gitmem gerektiğini söyleyerek internet üzerinden kendisine ulaştık.. 2 buçuk aydır görüşme sağlıyorum. Diyet listelerimi bana özel hazırlıyor, zaman zaman listelerimi değiştiriyor. Yiyerek kilo veriyorum. Bu süreçte 10 kiloya yakın verdim. Diyet öncesinde tansiyon problemim vardı. 3 tane ilaç kullanıyorum. Bu yüzden görüşme sağlamayı tercih ettim. Kilo vermem gerektiğini çocuklarımla beraber düşünüyordu. Diyetten sonra tansiyonum düzene girdi. Kardiyolojik problemim olmuştu. Kardiyoloji doktorumuzla aynı kurumda hizmet vermeleri tesadüf oldu. İlaç kullanmama rağmen tansiyonum yüksek çıkıyordu. Doktorum kilo versem düzene girebilir demişti. Şimdi zaman zaman ölçüyorum, gayet normal çıkıyor. Dilay Hanım'ın yaklaşımı, konuşma tarzı son derece güzel. Gidip geldiğimizde odadan çıkarken yüzümüzde gülücükler açılıyor. 1 hafta az kilo verdiğimi düşünüyordum haliyle biraz bozuldum kendisi moral verdi, pozitif bir şekilde yanından ayrıldım. Bir sonraki hafta kilo verişim düzene girdi.

Dilay Hanım'dan çok memnun kaldım. Kendisine araştırma üzerine görüşme sağladım. 3 buçuk ayda 20 kilonun üzerinde kilo verdim. Kendisi Diyet listelerimi hazırlarken evde neler yediğimi sordu, her şeyi anlattım ve bana özel diyet listesi hazırladı. Diyet listelerimi uygularken zorluk yaşamadım. Dilay Hanım güzel, beğendiğim bir uzman. Kendisiyle sürecime devam ediyorum.

Ö

Dilay Hanım'la görüşmelerimizde 3. ayımız olacak. Kendisiyle görüşmelerimizden verim aldım. Kendi başıma kaç kere diyet uyguladım ama sonuç görememiştim. Sonuç gördükten sonrada fazlasıyla geri aldım. Şimdi yavaş yavaş kilo veriyorum ve verdiğim kiloları geri almadım. Kendisi diyetten daha çok sağlıklı beslenmek için yardımcı oluyor. Her şey serbest ama kontrollü bir şekilde ilerliyoruz. Dilay Hanım'la öncelikle ablam görüşme sağladı, sonrasında ben ve küçük ablam görüşme sağlıyoruz. Kendisi samimi, içten cana yakın bir uzman. Diyet listeleri de tatlı, güzel listeler. Listeleri zorlayıcı olmadan, herkesin yapabileceği şekilde veriyor. İlk gittiğimde şekerimin sınırda olduğunu öğrendim. 1 ay sonra kontrole gittiğimde şekerimde düşme yaşandı. İlk başlarda tatlı isteğim çok vardı, sonrasında geçmeye başladı, şimdi ise artık kalmadı.

Dilay Hanım'dan çok memnunum. Kendisi çok güzel, 4-4'lük bir diyetisyen. İstediğim kiloya kısa sürede vardırdı. Dilay Hanım'a çalıştığı kurum üzerinde tesadüfen görüşme sağladım. Diyet listelerimi bana özel hazırladı. Uygularken zorluk çekmedim. Kolesterolüm, şekerim yüksekti, tansiyonum ve bel ağrılarım vardı. Şükür hepsinden yavaş yavaş arındım.

Dilay Hanım'ın ilgisinden, alakasından son derece memnunum. Kendisi kibar sevecen bir uzman. Dilay Hanım'a arkadaşımın tavsiye üzerine görüşme sağladım. 3-4 aydır danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Diyet listelerini bana özel hazırladığı için zorluk yaşamadım. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.