Diyetisyen Randevusu
Zayıflama Programı
Çocuk Beslenmesi
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
ut....
Yaklaşık 2,5 aydır Dilay hanımdan düzenli-dengeli beslenme ve kilo verme konusunda yardım alıyorum. Dilay hanım son derece ilgili ve doğru yönlendirmelerle benim sağlıklı şekilde kilo vermemi sağladı. Kendisiyle çalışmak çok keyifli, herkese tavsiye ederim.
bb...z
Dilay hanıma ilk kez bugün gittim, kendisi çok güler yüzlü, ilgili ve anlayışlı biri. Sorunlarımı ve isteklerimi dinleyip çok güzel bir liste hazırladı, sayesinde çok güzel bir kilo verme sürecine girdiğimi hissediyorum :)
a....n
Dilay hanım sağlıklı beslenme konusunda yardım aldığım çok değerli bir uzman .Danışanlarına populist yaklaşımlardan uzak, bilimsel yaklaşımdan ayrılmadan tüm bilgisini içtenlikle aktarır Hazırladığı listelerin uygulanabilirliği sağlıklı beslenme tarzınızı geliştirmenizde çok etkili. Son yıllarda gelişen bazı rahatsızlıklarımı önerileri ve yardımları ile çözümledim.Danışanlarının çok şanslı ve doğru yolda olduğunu düşünüyorum Başarılar ...
c.....
Ben çok memnun kaldım.2 ayda 4 kilo verdim. Listeleri kolaylıkla uygulayabildim. Uygulayamadığım zamanlarda Dilay Hanım'a geri bildirim verdiğimde bana alternatifler sundu. Baya iyi bir ilişkimiz vardı kendisiyle. Dürüsttü, kendisine karşı dürüst davranıldığında da alternatifler sunabileceğini söylemişti.Ben hedefime ulaştım, şu an devam etmiyorum.Yönlendirmeleri güzeldi. Ulaşılabilir,erişebileceğimiz listeler veriyor. Whatsapp üzerinden sürekli irtibat halindeydik. Ben gayet memnun kaldım, herkese de tavsiye ederim.
fu...c
Dilay Hanım'ı bir yakınımızın tavsiyesi üzerine 12 yaşındaki oğlumun doğru beslenmeyi öğrenmesi amacıyla ziyaret ettik. ilk ziyareyten itibaren oğluma nasıl beslenmesi gerektiğini o kadar güzel anlattı ki oğlum artık bizi uyarır hale geldi. Bu durumun yanısıra oğlum 2 ayda 4 kilo verdi ve bunun 2 kg dan fazlası yağdandı. Artık ne zaman kilo kontrolüne ihtiyacımız olursa gideceğimiz tek kişi..
Tanıdık vasıtasıyla gitmiştim Dilay Hanım'a. İstediğim şey sadece kilo vermekti ve gayet güzel bir ilerleme oldu. 2 ayda 10 kilo verdim. Benim sevdiğim şeylere göre, beslenme alışkanlıklarıma göre listeler hazırladı. Hem beni zorlamadan hem de benim istediğime göre hazırlamış oldu.Hedefimize ulaştık. Danışmak isteyenlere öneririm kendisini.
as...e
Kilo vermek amacıyla gittiğim Dyt. Dilay Kurtoğlu ile 5 aydır calışmaktyız. Başladığım andan otibaren sonuçları görmeye başladım ve bunu sağlıklı beslenmeyi ögreterek yaptırması da cabası. Kendisinin bilimsel yaklaşımı, herşeyi bir temele dayandırarak ve açıklayarak calışması beni çok etkiler. Ayrıca canayakın kişiliği ve guler yüzü her zaman iyi hissetmenizi sağlar.
Dilay Hanım'ı daha öncede tanıyorduk ve baya iyi olduğunu duyunca kendisini tercih ettik. İlk başlarda 2-3 gün yoruldum ama düzenli beslenmeye başlayınca hızlı kilo vermeye başladım. 3 haftada 7-8 kilo verdim.Aç kalmıyordum, yeterli düzeyde yediğim için bir sıkıntı olmadı.Sonrasında da gayet rahat bir şekilde devam ettim.Çok candan bir insan ve olabildiğince yardım etmek istiyor. Sürekli merak eder.Sürekli takip ediyor.Bir sıkıntı yaşamıyoruz.
f.....
Şiddetli bir kilo almayla beraber Dilay Hanım ile başladığımda hep normalde seyrederdi kilom. Fakat insülin direnci, gizli şeker gibi bir şey olduğunu düşünerek 9-10 kilo almam söz konusu oldu. Dilay Hanım ile çalışmaya başladık online olarak. Şu anki kilom normalden sadece 1.5 kilo fazlam var. Dilay Hanım çok başarılı bir şekilde takipteydi. Yediğimi, içtiğimi takip ederdi. Son derece verimli bir çalışma oldu. Gerçekçi yaklaştığı için çok mutlu oldum.Beni doğru değerlendirerek, beslenme alışkanlıklarımı göz önünde bulundurarak beni takip etti. Başarısının altındaki sebep bu.Bana yoksunluk sendromu yaşatmadan yaptırdı.Hazır bir liste üzerinden ben de istemezdim. Verim aldık kendisinden.11 ayda düzenli ve sağlıklı bir gelişme oldu.Şu an sadece 1.5 kilom var ve zorlamıyor beni.Dilay Hanım'la da ara ara yine görüşüyoruz.Arada ben de bir şey olduğunda arayıp danışıyorum kendisine.Bir arkadaş kazanmış oldum.
Çok memnun kaldım.Ben,eşim ve oğlum gittik Dilay Hanım'a. Oğlumda insülin direnci vardı ve kilo vermesi gerekiyordu.İlaç tedavisine hemen başlanılmadı, kilo verildiği zaman ilaca da gerek kalmayacaktı.Oğlum 1 yılda 17 kilo verdi.Ve kesinlikle ilaç kullanmasına gerek kalmayacak şekilde, Dilay Hanım'ın verdiği beslenme programıyla aynı şekilde şu an kilosunu koruyor. Ben de aynı şekilde doğumdan sonra 22 kilo fazlam vardı.55 kiloydum. Hamilelik süresinde 22 kilo almıştım.Oğlum 1.5 yaşındayken tekrar başladım ve Dilay Hanım'ın verdiği diyetle tekrar eski kiloma kavuştum.Şu an yine 55 kiloyum.Önerdiği beslenme tarzı normal beslenme. Kalori hesabıyla yönlendirdi,diyet gibi değildi. Çok memnun kalmıştım.Benim sevip sevmediğim, yapıp yapamayacağım şeyleri, beslenme şeklimi, hayat tarzımı sorguladı. Tamamen bana özel bir beslenme programı çıkardı.Kesin çerçeveler çizmedi, değişimleri çok iyi aktardı.Sosyal yaşantımda da farklı bir yere gittiğimde de neleri yiyebileceğim konusunda bana onun bilincini oturttu.Çok iyi biri.İletişim becerisi çok yüksek.Kendimi çok rahat hissediyorum, her türlü soruyu sorduğumda da tatmin edici cevaplar alıyorum kendisinden.
Dilay Kurtoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilay Kurtoğlu, Diyetisyen. Size Dilay Kurtoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama Diyetleri, Zayıflama Programı, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri, Kilo Problemi.
Dilay Kurtoğlu adresi nerede?Dilay Kurtoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu Mahallesi 1593/1 sk. Lider Centrio A blok Kat 1 Daire 2 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilay Kurtoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilay Kurtoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dilay Kurtoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilay Kurtoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Dilay Kurtoğlu hangi dilleri konuşuyor?Dilay Kurtoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Dilay Kurtoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilay Kurtoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilay Kurtoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilay Kurtoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Dilay Kurtoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler