Dilay Milligüney Dinçer, İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2021 yılında mezun olmuştur. Ardından yüksek lisans eğitimini İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Klinik Psikoloji Lisansüstü Eğitim Programı’nda tamamlayarak uzmanlığını almıştır. Yüksek lisans programından sağlıklı beslenme tutumları ile psikolojik iyi oluş arasındaki ilişkiyi incelediği tezini savunmuş, onur öğrencisi olarak mezun olmuştur. Aynı zamanda Haliç Üniversitesi’nden aldığı eğitimle birlikte “aile danışmanı” ünvanını almaya hak kazanmıştır. Bilişsel Davranışçı Terapi ve Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi ekollerinin eğitimlerini tamamlamış, ardından klinik süpervizyon sürecinde psikodinamik ekol yönelimli eğitim almış ve danışan görmüştür. Şimdilerde klinik alanda yetişkinlerle psikodinamik ekol ağırlıklı çalışmaktadır. Kaygı bozuklukları, aile içi problemler, sınav kaygısı, obsesif kompulsif bozukluk, depresyon, fobiler, ilişki problemleri ağırlıkla çalıştığı alanlar arasında yer almaktadır. Seanslardaki teknik adımların yanı sıra danışanlarıyla kurduğu terapötik ilişkiyi güçlendirmenin ve buralarla ilgili çalışmanın en önem verdiği mesleki stratejilerinden olduğunu belirtmektedir. Online ve yüz yüze seans vermekteyim. Yüz yüze seansları Beylikdüzü/ Kaktüs Psikoloji bünyesinde gerçekleştirmekteyim. Bilgi almak için ulaşabilirsiniz.

Barış, Beylikdüzü, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Banka Havalesi

Online Terapi +47 daha fazla

Online Hizmet

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Banka Havalesi

Konum: Kaktüs Psikoloji Eğitim ve Danışmanlık Psikoloji Randevusu

Dilay Hanım her şeyi anlatabileceğiniz biri ve sizi içtenlikle dinliyor. Kendimde anlamlandıramadığım kaygı, huzursuzluk yaratan durumları hayatımda konumlandırmama oldukça yardımcı oldu. Seanslardan her çıkışımda kendimi daha iyi hissederek çıktım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Psk. Dilay Milligüney Dinçer

Değerli görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.

Y
Konum: Online Hizmet Online Danışmanlık

Çok fazla kaygı dolu ve stresli bir zamandan geçtiğim için kendisiyle görüşme sağladım .Beni bu süreçte çok destekledi kaygılarımın büyük ölçüde azalmasını sağladı.İletişimi son derece güçlü biri herkese gönülden tavsiye ederim.

Psk. Dilay Milligüney Dinçer

Olumlu geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Terapi bir işbirlik en önemlisi de bağ işidir.

Konum: Online Hizmet Online Danışmanlık

Dilay hanımın bir süredir danışanıyım, süreç konusunda beni bilgilendirmesi ve anlatması sayesinde kendimi daha güvende hissettim. Bu özel zamanlarımdaki problemlerimi kendisi ile çözüme kavuşturduğum için çok memnunum. Hayatımda yaşanılabilecek her problem sonrası kendisi ile iletişime geçip seans alacağım.

Psk. Dilay Milligüney Dinçer

Değerli geri bildiriminiz için teşekkürler. Çözüme ulaşma cesareti gösterebilmek sürecin en değerli kısmıdır.

Konum: Online Hizmet Online Danışmanlık

Dilay Hanım in etkileyici iletişimi benim gerginliğimi aldı , kendimi daha rahat ifade edebilmemi sağladı. İyi ki size gelmişim diyorum ve herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum.

I
Konum: Online Hizmet Online Danışmanlık

Dilay hanimla 12 seanstır berbaberiz. Kaygi duzeyim cok yuksekti, günlük hayatta bir çok eylemi yapamaz haldeydim.Yemek yemek, okula gitmek, ders çalışmak gibi. Ya çok yemek yiyor çok uyuyordum ya da az yemek yiyip az uyuyordum dengesiz bir yaşamım vardı. Geceleri uykuya dalamıyordum, sık sık uyanıyordum ya da hiç uyumuyordum. Beraber çalışmaya basladik ve artık uyuyabiliyorum, anda kalabiliyorum, kaygım azaldı. Aynı zamanda psikiyatriye gidiyorum doktorumu, ilaçlarımı takibinide yapıyor. Sorduğu sorularla benim deyimimle yeni sekmeler açıyor. Hayatıma nasıl ışık tutmam gerektigini oğrendiğim bu süreçte onunla çalişmaktan memnunum.

Konum: Online Hizmet Online Danışmanlık

Terapiye başlamayı çok istiyordum ama hep bi engel çıktı bu zamana kadar iyi ki bu zamana kadar başka biriyle başlamamışım. Dilay Hanım çok ilgili tam aradığım ilgi alakada bir terapist uzun zamandır sorunlarımda yüzleşmekten kaçıyordum Dilay Hanım sayesinde korkulacak bişey olmadığını fark ettim sorunlarımı bu kadar ilgili dinleyip bu kadar yumuşak bir dille yorumlar yapması beni çok etkiledi. Benim gibi sorunlarından korkan ve kaçan herkese ertelemeden başlamalarını tavsiye ederim.

Konum: Online Hizmet Online Danışmanlık

Dilay Hanım ile uzun bir süredir terapi süreci içerisindeyiz. Ailevi ve duygusal ilişkilerimdeki çözümleyemediğim problemlerim bende yüksek bir kaygı yaratıyordu bunun için başvurmuştum. Araştırmalarım sonucu dinamik ekolde çalışan bir terapist arayışındaydım kendisi gerek yaklaşımıyla gerek dakikliği ve disiplinli yapısıyla beni terapiye alıştırdı. Kaygılarımın yanında kendi kişiliğimle ilgili daha derin düşünmeye başladım kendisi hep terapi tam bir iyilik hali sunmaz bazı yüzleşmelerin ağırlığını da getirir der. Bu bakış açısı bana çok şey kattı.