Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Psikoloji Balat
mesleki çalışmalarına ise Bursa'da bulunan Psikoloji Balat adlı ofiste ve online olarak devam etmektedir.
nu...n
Dilay hanımla, şehir değişikliği ile taşınma sürecimizden sonrasında oglumda odaklanma sorunu başlamasından dolayı ilaç tedavisi yanında ne yapabiliriz, onun bu sürecinde ona nasıl daha iyi destek olabilirim kısmında tanıştık. yaptığımız online seanslardaki süreçte sadece çocuğu değil aile olarak bütünsel yaklaşımı, oğluma daha iyi destek verebilmemize, empati pencerelerimize yenilerini ekleyebilmemize çok yardımcı oldu. kendi adıma bir anne, bir eş, bir evlat olmamın yanında hala kendim olduğumu da tekrar hatırlamama yardımcı olması belki de birçok şeyden daha kıymetliydi. dilay hanımın bu süreçte bizdeki yeri çok ayrı, akademik kimliği yanında samimiyetle " iyi ki varsın " diyebileceğimiz insanlardan oldu. iyi ki varsınız
a....k
Merhabalar, 1 yılı aşkın süredir Dilay ablamızla seanslarımıza devam ediyoruz. Anne-baba olarak bilmediğimiz o kadar çok şey varmış ki, en az çocuğumuz kadar bize de ışık oldu,
yol göstericimiz oldu. Onu çok seviyoruz ve bu yolu iyi ki birlikte yürüyoruz
d....t
Dilay hanımdan 10 yaşındaki oğlumuz için danışmanlık aldık ve çok memnun kaldık. Çocuklara yaklaşımı iletişimi mükemmel. Sürece ebeveynleri yani bizleri de dahil edip konuya bütüncül yaklaşmasına ise hayran kaldım. Kendisi ile çalışmak isteyenlerin keyifli bir yolculuğa çıktıklarını bilmelerini isterim. Çocuğunuza, kendinize, ilişkinize hepsine iyi gelecek emin olun.
40 aylık oğlumun duygu düzenlemesi için destek aldığımız tatlı dili güleryüzü ve motivasyonuyla bize kaybettiğimiz yolu bulduran terapi sonrası bile desteğini esirgemeyen kıymetli psikoloğumuz. Danışanı olduğumuz için çok şanslıyız oğlum terapi gibi değil de sanki bir oyun ablasıyla vakit geçirecekmiş gibi heyecanlanıp mutlu oluyor. Artan özgüvenini her davranışında fark ettikçe ebeveynler olarak bizler de iyi ki Dilay hanımla yolumuz kesişmiş diyoruz..
g....a
Online randevu deyince işin içinde birde çocuk olunca nasıl olacağı konusunda kaygiliydim. Dilay hanımın güler yüzlü ve sevecen yaklaşımı kendimi kötü hissettigim anda ki olaya yaklaşımları insancıl yönü ve yönlendirmeleri basaracagima dair inancımı artirdi.Aciklamalari çok güzel yapıyor doğru ve güzel yönlendirmeye çalışıyor. Tavsiye edeceğim çocuk psikologların dan biridir.
be...k
İyi ki tanıdık sizi. Oğlum Kuzey Alp' in korkularıyla yüzleşmesinde çok yardımcı oldunuz. 8 yaşında bi çocuğun Dİlay ablası oldunuz, sırdaşı, pusulası oldunuz...
ç....h
En çok kötü hissettiğimde bana hep yardımcı olan, zamanını hep bana ayıran hayatımda gördüğüm en iyi psikolog olan dilay öğretmenim. İyiki varsınız :)
Dilay’ın oğlumun yas sürecini yönetmesi ve duygu kontrolünü eline almasındaki yönlendirmeleri hayatımıza ışık tuttu. Oğlum her seans sonrası duygusal bir rahatlama yaşıyor ve bizimle duygularını rahatlıkla paylaşabiliyor. Bu konforu yaşamak ebeveyn olarak bizim en büyük sevincimiz.
gi...m
Dilay Hanım ile 6 yaşındaki kızımı davranışları için görüşmeye başladık fakat kızıma etkisi olduğu kadar bana da olacak gibi geliyor. Seansa umut ile başlayıp mutluluk ile bitiriyoruz her seferinde. Bu işi sadece kazanım amacı gütmeden yaptigi işliyor ki size. O enerji geçiyor resmen. Bana gerçekten bu güzel duyguları hissettirdiği için minnetarim ediyorum kendisine. Gönülden tavsiyemdir..
ce....
İzmir'de yaşıyorum ve 9.yaşındaki kızımın okulda yaşadığı sorunlar için Dilay Hanım ile online görüşmeler yaptık. Kızım zaman içerisinde içe dönük olmaya başlamıştı. Dilay Hanım ile görüşmelerimiz sonrasında kızım daha önce paylaşmadığı duyguları paylaştı ve akran zorbalığı yaşadığını farkettik. Dilay Hanım'ın yol göstermesiyle sorunları çözdük. Dilay Hanım mesleğini severek yapan, bilgili ve iletişimi çok iyi olan bir uzman. İhtiyaç duyan arkadaşlara öneririm.
Dilay Zümbülova isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilay Zümbülova, Psikoloji. Size Dilay Zümbülova tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Oyun Terapisi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Aile İçi İletişim Sorunları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Çocuklarda Yeme Problemleri, Çocuklarda Uyku Problemleri, Randevu, Çözüm Odaklı Terapi, Burdon Dikkat Testi.
Dilay Zümbülova adresi nerede?Dilay Zümbülova şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Balat Mah. 2.Balat Cd. No:2/2 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilay Zümbülova isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Dilay Zümbülova uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Dilay Zümbülova isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilay Zümbülova, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Dilay Zümbülova hangi dilleri konuşuyor?Dilay Zümbülova ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Dilay Zümbülova isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilay Zümbülova tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dilay Zümbülova hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Dilay Zümbülova hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dilay Zümbülova hangi sigortaları kabul ediyor?Dilay Zümbülova tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar