Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Uzm Dr Dilber Bektaşlar Muayenehanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
İnvajinasyon Tedavisi
ay...u
Dilber hanım ile bebeğimiz 2 aylık iken tanıştık şu an 6 aylık. Her sorumuza detaylı bir şekilde yanıt veriyor, bebeğimize güvenle yaklaşıyor. WhatsApp veya aramalarımıza mutlaka dönüş yapıyor. Kendisinin ilgi ve desteğinden çok memnunuz.
d....ü
Dilber Hn ile ilk karşılaştığımız gün geçirdiğim en zor günlerden biriydi.3.5 aylık oğlum küvözden yeni çıkmıştı.Down sendromlu olarak dünyaya gelmişti ve biz hem psikolojik hem de fiziksel çok büyük bir mücadelenin içerisindeydik.Tesadüfen yollarımız kesişti.Oğlumu o dönem ince bir hortumla beslemeye başlamıştım çünkü emme refleksi olmadığı söylenmişti. Yoğun bakımdan evimize 6 aylık beslenme aleti ile dönmüştük.Dilber hanımcım oğlumu ve beni ilk gördüğünde çok büyük bir sevgi,şefkat ve empati ile yaklaştı bize.Ne kıymetliydi bir bilseniz…ilk görüşte emme refleksi olduğunu ve bir hafta içinde hepsinden kurtulacağımızı iletti ve bize rehberlik etti.Bir hafta sonunda belki aylarca hortumla beslenmesi gereken denen bir bebek artık normal yolla beslenebiliyordu.Bizim kalbimizde yeri çok ama çok büyükBugün oğlum beş yaşına geldi.Aynı özveri ve sabırla tüm endişelerimize rağmen her zaman ve her saatte yanımızda oldu.Bilgisi ve rehberliğinden bir gün şüphe etmedim.Sizi çok seviyoruz
me...z
Doktor hanıma 12 yaşındaki oğlumu boğaz enfeksiyonu başlangıcı sebebiyle götürdüm. Kendisinin ilgi alaka ve detaylı muayenesinden çok memnun kaldım. Hastalığı antibiyotik kullanmadan erken evrede koruyucu ve iyileştirici ilaç ve takviyelerle atlatmış olduğumuz için çok mutluyum.
el...
Oğlumun düşmeyen ateş şikayetiyle tesadüfen tanıştık Dilber Hocamla. Zatürre tanısıyla bir hafta kadar hastanede kaldık. Teşhis ve tedavi konusunda çok güveniyorum hocama. Bizim hastalıklarımızın altında alerji sebepleri yatıyor gereksiz antibiyotik kullanmak zorunda kalmadık Dilber Hocama denk geldikten sonra. Oğlum hastalıkları ilerlemeden doğru müdahalelerle sağlıkla devam ediyor. Sakinliği ve durumla ilgili anlaşılır açıklamalarıyla bize çok iyi geliyor. Hocamızı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
se...y
21 aylık oğlum ilk doğduğu zaman soğuk algınlığından dolayı gitmiştik hocaya o zamandan bu yana hocamızdan başka kimseye gitmedik kendisi nokta atışlar yaparak tedaviyi belirler ve bence en önemlisi bir telefon kadar yakın.iyiki kesişmiş yolumuz
kg...k
Dilber Hanım ayrıdır. Uzun zamandır (doğduğundan bu yana diyebiliriz- sadece doğumda yoktu, sonrasında hep o vardı) oğlum hastası. Bunca senedir en yoğun zamanlarında bile nezaketle, empati kurarak, anlayacağımız dilde anlatarak bize hep destek / şifa oldu.
Çocuğunuz için hekim arıyorsanız daha uzağa bakmayın derim.
s....b
Dilber hocam ile kızımız iki aylıkken tanıştık. Öncesinde başka bir çocuk doktorundan bebeğinizin kilosu düşük denilip mama başlamamız söylenmişti. Çocuğa mama miktarı çok fazla geliyor kusuyor dememize rağmen de devam etmemizi söylemişti. Üstüne kızımızın alerjileri döküntüleri başladı. Sonrasında dilber hocamıza gittik ve kendisi sütümün yeterli olduğunu problemin yanlış emzirmeden kaynaklı olduğunu söyledi. Bana bizzat emzirme danışmanı gibi yaklaşarak doğru emzirme ile ilgili bilgi verdi. Mamayı kestik ve kızımızın alerjileri de normale döndü. O zamandan beri kendisinin takibindeyiz. Kızımız 7 aylık oldu, her sorumuzda saat kaç olursa olsun hep yanımızda oldu. İlk çocuğumuz, bazen gereksiz endişelerimiz olsa bile kendisi tüm anlayışıyla gerçekten cifdi bir durum olabilir mantığıyla yaklaştı bize. Ayrıca bebeğe olan yaklaşımı da her zaman çok pozitif. Kızımızın doğuştan bir böbrek rahatsızlığı var. Bunu her zaman çok ciddiye alarak ve aklında tutarak yaklaştı.
ç.....
Dilber hanım yıllardır oğlumun doktoru. Haftalarca doktor doktor dolaşıp kimsenin bilemediği ve Dilber hn’ın zatürre teşhisi koyduğu ilk randevu sonrası kendisine gelmeye devam ettik. Her zaman doğru teşhisler koydu ve hızlı etkili tedavi önerdi. Onun enerjisini seviyoruz. Acil durumlarda her zaman dönüş alıyoruz. Detaylarıyla açıklaması içimizi rahatlatıyor.
e....k
Dilber hocam ile arkadaş tavsiyesi üzerine tanıştık. Bebeğimiz doğduğundan bu yana dilber hocama gidiyoruz. İlk çocuğun vermiş olduğu etki ile pek çok soruyu tekrar tekrar soruyorsunuz ve sormak için de her saati uygun görüyorsunuz. Dilber hocam hepsine anlayışla yaklaşıp içimizi hep rahatlattı. Nokta atışı bilgiler ile her zaman doğru uygulamalar yapmamızı sağladı. Yeni muayene yeri ile devam ediyoruz. iyi ki yollarımız kesişmiş hocam..
çi...n
Dilber Bektaşlar hocam yıllardır benim iki çocuğumun da doktoru. Şimdi artık kendi özel muayenehanesinde hizmet veriyor . Harika bilgiye sahip bir doktor. Bu zamana kadar ki çocuklarımın hastalıklarında uyguladığı tedavilerden çok memnun kaldım. Ve gerçek anlamda çocukları çok seven bir hekim . İyi ki varsınız Dilber hocam
Dilber Bektaşlar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilber Bektaşlar, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Dilber Bektaşlar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Çocuk Gelişim Testi, Fototerapi, Denver Gelişim Tarama Testi, Yenidoğan Takibi.
Dilber Bektaşlar adresi nerede?Dilber Bektaşlar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 6523 Sk. No:32B İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilber Bektaşlar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilber Bektaşlar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dilber Bektaşlar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilber Bektaşlar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Dilber Bektaşlar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilber Bektaşlar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dilber Bektaşlar hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Dilber Bektaşlar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dilber Bektaşlar hangi sigortaları kabul ediyor?Dilber Bektaşlar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla