Histerosalpingografi (HSG)
Özel Bayrampaşa Kolan Hastanesi
Rahim Filmi
Terazidere Mah. 60.Yıl Cd. No:3, Bayrampaşa
Özel Bayrampaşa Kolan Hastanesi
Kendisine 2019 yılında gittim kese görmüştük daha önce başka bir doktorda dilek hanım 6 haftalık bebeğin kalp atışını olmadığını ölü olduğunu söylereyek kürtaj randevusu verdi kendisine güvenmeyip 1 hafta bekledim başka bir doktorda kalp atışı görüldü biraz daha bekleyelim diyebilirdi hemen kürtaj randevusu vermeden kızım şuan 2 buçuk yaşında kendisine güvenseydim bebeğimi alacaktı
s....ç
Bende tavsiye üzerine sevgili doğum doktorum Dilek Acar'a gittim hamileliğimin 12.haftasından itibaren o takip etti. Her zaman normal doğum istemiştik ama malesef bebişin kilosu fazla olunca sezeryan olmak zorunda kaldım. Çok korkuyodum ama Dilek hanım benim bu korkumu yendirdi kimse inanamadı sanki normal doğum yapmış gibiydim. Herşey için teşekkürler iyiki sizi tercih etmişim. :)
şe....
Dilek hanım güleryüzlü sıcakkanlı fazlasıyla güven veren bir doktor ilk doğumumda tanışıyor olmamamız büyük pişmanlığımdır. İkinci ve üçüncü doğumum kendileri sayesinde sorunsuz geçti ki üçüncü doğumda bebeğim kakasını yaptığı için beni sezeryana alabilirdi ama iki normal doğum sonrası bu ameliyatı istemedi ve normal süreçi hızlandırdı.Sonuç olarak çok Dilek Hanım çok iyi bir doktor iyiki tanımışım.
me...s
Polikistik over rahatsızlığım yüzünden kendisini ziyaret ettim. Nazik, kibar bir bayan ancak benim derdime çare olamadı.Daha ilgili davranabilirdi diye düşünüyorum. Kendisini bir daha tercih etmeyeceğim.
bu...n
Dilek Hanım ki ben kendisine Dilek abla diye hitap ediyorum...ilk doğumumu onda gerçekleştirdim...suan 2. Bebis yolda ve tabiki yine ona gidiyorum...hastane yer değiştirince başka doktorlara da göründüm ama onun verdiği güveni başka kimsede bulamadım...kendisini cok seviyorum ve ona cok güveniyorum...gitmek isteyip kararsiz kalanlar güvenle tercih edebilir...
bü...a
Dilek hanım hayatımda gördüğüm en pozitif en cana yakın kadın doğum doktoru ondan başka doktora güvenmeyen biri oldum çıktım sezeryan sonrası gaz sancısı dışında bir ağrı sızı olmadı tabi miyom ameliyatı da oldum o sıra gayet eğlenceli bir ameliyat geçirdik doktorum anestezi uzmanı ve ordanki herkes sanki beni yıllardır tanıyor gibiydi dilek hanımı o kadar sevdim ki hiç bir sorunum olmamasına rağmen arada bir uğrar görürüm nereye gitse peşinden giderim diyeceğim bir doktor :) sanki ailemden biri ultrason da bebegimi bana anlatırken sanki yaşatıyordu o duyguyu bana sevincimi paylaşıyordu bir sonraki randevu tarihimi dört gözle beklerdim iple çekerdi ışte dilek hanım boyle bir bayan benim için harika ötesi bir doktor iyi ki tanımışım
la...s
Hamileliğin boyunca kendisinden başka doktora hiç gitmedim. O kadar çok güven verdi bana. Çok guleryuzlu ve sevecen. Doğumumdan sezeryan olmasına rağmen çok rahat geçti. Doğru dürüst ağrım bile olmadı
Kolayca toparlanip bebeğimle rahatça ilgilenebildim. Kendisine çok teşekkür ederim.
ay...n
Dilek hanım bugüne kadar tanıdığım en iyi Kadın Doğum uzmanıdır. Kendisi çok profesyonel ve aynı zamanda sıcakkanlıdır. Kadın hastalıkları ve gebelik söz konusuysa uzun yıllardır ailecek kendisinden başka doktora gitmeyiz. Annemin rahim ameilyatını o kadar başarılı yaptı ki sonrasında en ufak bir sıkıntı yaşamadı. Ablam da sezeryan doğumunun ertesi günü hiç ameliyat olmamış da sanki normal doğum yapmış gibi ayaklandı ve iyileşti. Ben de şu an hamileyim ve tabii ki kendisine gidiyorum. Doktorumuza çok güveniyorum, biliyorum ki emin ellerdeyim.
Dilek Acar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilek Acar, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Dilek Acar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Dilek Acar adresi nerede?Dilek Acar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Terazidere Mah. 60.Yıl Cd. No:3 Bayrampaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilek Acar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilek Acar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dilek Acar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilek Acar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilek Acar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilek Acar hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Dilek Acar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (14)Bayrampaşa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bayrampaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bayrampaşa bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bayrampaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bayrampaşa bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bayrampaşa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bayrampaşa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bayrampaşa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bayrampaşa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bayrampaşa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bayrampaşa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bayrampaşa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bayrampaşa bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bayrampaşa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bayrampaşa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bayrampaşa bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bayrampaşa bölgesinde Metlife Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bayrampaşa bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bayrampaşa bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları