ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Büyükdere Cd Quasar Tower İstanbul No:76 Kat:13, 1302, 34394 Şişli/İstanbul, İstanbul
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Dil Terapisi
Draw A Person
Uzman Klinik Psikolog Dilek Açıkgöz Eğitim ve Psikolojik Danışma
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Ebeveyn Danışmanlığı
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Nefes Terapisi
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Uzman Klinik Psikolog Dilek Açıkgöz Eğitim ve Psikolojik Danışma
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Uzman Klinik Psikolog Dilek Açıkgöz Eğitim ve Psikolojik Danışma
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
İz Sürme Testi
Şema Terapi
b....u
Dilek Hanım, zorlu bir dönemimde başvurduğum ve o dönemimi daha kolay ve kendimden emin bir şekilde atlatmama yardımcı olan tanıdığım en pozitif ve en tatlı insanlardan.
İlk tanıştığımızda korkak, endişeli, ne yapacağını bilemeyen ve en önemlisi kendisine hiç değeri kalmayan bir halimle çıkmıştım karşısına. Zor ve uzun bir süreç olacağı belliydi benim için ama ilk günden bu yana Dilek Hanım'ın sonsuz desteği ve uzmanlığıyla, her zamankinden daha çok kendine güvenli, daha cesur ve en önemlisi kendine olan saygısını ve sevgisini esirgemeyen birine dönüşüverdim.
Kibar ve tatlı ses tonuyla bana bütün sorunlarımı yenebilme cesaretini veren, pozitif enerji saçan bir uzmandır Dilek Hanım, ne kadar teşekkür etsem az.
Dilek Açıkgöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilek Açıkgöz, Psikoloji. Size Dilek Açıkgöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Alexander Pratik Yetenek Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss.
Dilek Açıkgöz adresi nerede?Dilek Açıkgöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükdere Cd Quasar Tower İstanbul No:76 Kat:13, 1302, 34394 Şişli/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilek Açıkgöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilek Açıkgöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dilek Açıkgöz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilek Açıkgöz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Dilek Açıkgöz hangi dilleri konuşuyor?Dilek Açıkgöz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Dilek Açıkgöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilek Açıkgöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilek Açıkgöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilek Açıkgöz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Dilek Açıkgöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Dilek Açıkgöz hangi sigortaları kabul ediyor?Dilek Açıkgöz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu