Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Hatay, Hassa , Hatay

Psikoloji Randevusu +3 daha fazla

Hatay, Hatay

Hatay, Hatay

Psk. Dilek Atalay

Psk. Dilek Atalay, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Hatay Hatsa Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nde hizmet vermiştir.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Anlayışlı, sabırlı ve cana yakın bir tarzı vardı. Kesinlikle tavsiye ederim. Deprem sonrasında oluşan stres bozukluğunun üstünde durdu şuan çok daha iyi ve rahatlamış hissediyorum

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Dilek Hanıma hayatımdaki stresli dönemi yönetemediğim için başvurmuştum sonuçtan da memnun kaldım herkese tavsiye ederim.

Dilek Hanıma bir arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Deprem korkumla ilgili görüşme yaptık. Benimle saygılı bir şekilde iletişim kurdu ve bazı tekniklerle süreci yönlendirdi. Kendimi ona daha fazla açabildim ve fark ettim ki, kendime dahi söyleyemediğim şeyleri rahatça konuşabiliyorum. Dilek Hanımın saygılı ve mesafeli duruşu hoşuma gitti ve beni kabul ettiği için minnettarım. Yakın çevremde bir sorunu olan tanıdığım olursa kesinlikle Dilek Hanıma yönlendireceğim.

Dilek Hanıma deprem sonrası yas süreci ve depresyon ile ilgili sorunlarımdan dolayı başvurdum. Sabırlı ve iyi bir dinleyici. Yetkin biri olduğunu düşünüyorum. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim.