Başbağlar Mahallesi 1430. Sokak, Erzincan
g.....
Dilek hanım kızımın alerjik bir durumu vardı bununla ilgili gayet detaylı bilgilendirdi . Hem açıklamaları hem yaklaşımı çok iyiydi :)
g....
Oğlumu kontrol amaçlı götürdüm. Nasıl ilgili, nasıl kibar bir doktor. En önemliside dinliyor. İşini sevdiği çok belli. İnşaAllah hep böyle sağlıklı, bilgi ve ilim dolu olur. Nezdinde kendisine çok teşekkür ederim
ma...n
Son derecede ilgili ve sabırlı bir hekim... Bilgisi de çok iyi... Teşhis ve tanısı tam...
Kendisine çok teşekkür ediyoruz
ib...m
Şu an Erzincan araştırmada,çok ilgili ,sabırlı ve kibar bir dr. Bize Allah rast getirdi,tavsiye edilir. Şu an Erzincan araştırmada,çok ilgili ,sabırlı ve kibar bir dr. Bize Allah rast getirdi,tavsiye edilir.
Dilek Dehmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilek Dehmen, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Dilek Dehmen adresi nerede?Dilek Dehmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Başbağlar Mahallesi 1430. Sokak Erzincan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilek Dehmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilek Dehmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dilek Dehmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilek Dehmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilek Dehmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilek Dehmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Dilek Dehmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.