Petrol İş Mah. Üsküdar Cad. Besim Paşa Sokak No:1 Kartal/ İstanbul, Kartal
i̇...o
Oncelikle merhabalar op.Dr.Dilek Demer Babalik
Hanima randovu alarak muayneye gitim ve lazer ameliyat oldum kendisine cok tesekurlerimi sunarim gercekten beni tekrar hayata kavusturan ameliyati ekibi ve kendisi cok guzel sonuclar cikardi basarilarinin devamini dilerim kendisine ve ekibine cok tesekurler
gü...ş
Dilek hanıma katarak amaliyatı ve 3ü 1 arada akıllı lens taktırdım.Çok memnun kaldım.Tavsiye ederim olmak isteyenlere.Kendisinede çok teşekkür ederim.
me...z
Dilek hanim icin aralik ayinda akilli lens amaliyati icin alanyada randevu alarak kendisi ile gorustum ayni gun sag gozum akilli lens takildi ikinci gun sol gozume islem yapildi kendilerine ve hastanesine binlerce tesekkur ederim ve kendisini herkese tavsiye ederim pisman olmazsiniz
nu...u
Annemı temmuz ayında dilek hanıma muayene ettırdır kendısı çok nazik güler yüzlü işinin profösörü annemın gözünde ilerlemiş görme kaybı vardı dılek hanım lazer yöntemiyle annemin gözünü başarılı bi operasyonla eski haline getirdi kendisine çok teşekkür ederim nuri çevik
ha...r
ben hanımı katarak amiliyadı oldu çok güler yüzlü dokdorlar çalışanlar teşekürler hepsine haftaya diğer gözünden gideceğiz herkesi oraya devet ediyom göz sorunu olanlara duyurulur
Dilek Demer Babalık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilek Demer Babalık, Göz Hastalıkları.
Dilek Demer Babalık adresi nerede?Dilek Demer Babalık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Petrol İş Mah. Üsküdar Cad. Besim Paşa Sokak No:1 Kartal/ İstanbul Kartal
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilek Demer Babalık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilek Demer Babalık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dilek Demer Babalık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilek Demer Babalık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilek Demer Babalık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilek Demer Babalık hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Dilek Demer Babalık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kartal bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Kartal bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Kartal bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Kartal bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları
Kartal bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Kartal bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Kartal bölgesinde Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat kabul eden Göz Doktorları
Kartal bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Göz Doktorları