Herhangi bir hizmet eklenmemiş
1985 Samsun-Bafra doğumluyum.Hemşirelik Lisans Eğitimimi 2008 yılında O.M.ü Sinop Sağlik Yüksekokulu'nda tamamladım.11 yıl boyunca hemodiyaliz hemşireliği yaptım.klinik psikolog Gökhan Çinar hocamdan aldığım eğitimlerle meslek hayatıma aile danışmanı olarak devam etmekteyim.Ayrıca oyun terapisi,Ece Üner etkili konuşma egitimi,terapide etkili konuşma egitimi,yaşam koçluğu ve öğrenci koçluğu eğitimi aldım.Yetiskin,çift,aile bireylerine online ve yüzyüze danişmanlık hizmeti vermekteyim.Sorunlarınız ve destek olmak istediğiniz konular için benimle iletişime geçebilirsiniz
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dilek Göbeloğlu Arslan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Dilek Göbeloğlu Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilek Göbeloğlu Arslan, Aile Danışmanlığı.
Dilek Göbeloğlu Arslan adresi nerede?Dilek Göbeloğlu Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samsun Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilek Göbeloğlu Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilek Göbeloğlu Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dilek Göbeloğlu Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilek Göbeloğlu Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilek Göbeloğlu Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.