r.....
Kıymetli Dilek hanımla kaygılarımın artması ve anksiyete gibi rahatsız eden bir durum ile beraber olduğum için danıştım.Kendisiyle bu sürece başladığımda tüm sorularıma cevap oldu. Kendimi, kaygılarımı anlamam için bana çok farkındalık kazandırdı. Bilmediğim anlamlandıramadığım bir çok şeyi onun desteğiyle anladım. Seanslarımız çözümlü bir şekilde devam ediyor.Dilek hanımın işini severek ve profesyonelce yaptığı o kadar belli ki. Bunu kendisiyle görüşme için ilk iletişime geçtiğinizde bile hissediyorsunuz.Onun desteğini hep hissettim. İşinde olduğu gibi kendisi sesi enerjisi çok iyi geliyor.İyi ki bu sürece sizinle başladım.Herkese gönülden tavsiye ederim kendisi alanında uzman ve işini severek yapıyor.
m....c
Öncelikle Dilek hanıma çok teşekkür ediyorum, onunla tanıştığım günden bu güne kadar birlikte çok yol kat etik .Hemde hayatımın en donum noktasında ve zor zamanımda karşılaştık.Onunla karşılaştığım icin cok şanslıyım.
Ayrıca, insan ilişkilerinde çok fazla zorlaniyorken Dilek hanim bana farkli bi gözden bakmam icin çok yardımcı oldu.
Sorunlarımın kaynağına inerek bir çok şeyi çözümliyebildik. Dilek hanım sizi tüm dikkatle dinleyip ve empati yapabilecek bi psikolog.
f....e
Dilek hanım sevecen, cana yakın, sizi yargılamadan dinleyen ve farklı bakış açıları kazandıran bir danışman. Süreç içerisinde rahat konuşabildiğim ve arkadaşıma bir şeyler anlatıyormuş gibi hissediyorum. Kaygı, depresyon ve takıntılarım için başvurmuştum. Şu an terapi surecindeyim ve bana çok iyi geliyor.
Dilek hanıma başlamadan önce kendimi çok kötü hissediyordum. Ama onun sayesinde çok şükür iyiyim şimdi. Çok Candan çok içten birisi bana her konuda yardımcı oldu.Dilek hanımla Sanki bir arkadaşım gibi konuşabiliyorum. Iyiki varsınız.
m....a
Dilek hanıma başladığımda kendimi çok değersiz hissediyorudum ama birlikte çok güzel yol kat eddik. Iyiki tanımışım artık kendimle barışık bir ben olmaya insanlara karşı sınır koymaya başladım ve bu beni çok mutlu ediyor.iyiki tanımışım sizi
se...t
Dilek Hanıma anksiyete ve depresyon hastalıklarım sebebiyle başvurdum. Beni her ikisinden de kurtardığı için kendisine minnettarım. Hayatı kendimi arkadaşlarımı herşeye farklı bir bakış acısıyla bakabilmemi sagladı. Iyi ki yollarimiz kesişmiş
i̇...r
Dilek Hanıma 3yaşındaki oğlum için gittik.bize ve çocuğa yaklaşımı çok samimi ve içtendi.gerçekten anlaşıldışınızı hissediyorsunuz.oğlumun sağlık sorunları sebebiyle zor zamanlar geçirmiştik ve çocuğumda oluşturduğu etkiler için başvurduk.seanslarımız devam ediyor ve çok memnunuz
z.....
4 yaşındaki kızımın öfke ve tepkiselliği ve bana çok bağımlı olması sebebiyle dilek hanıma başvurdum. Daha önce de bir kaç psikologla görüşmüştüm ama sanırım konuyu çok yüzeysel ele alıp pek anlamaya çalışmadan meseleye yaklaştıkları için bir faydasını görememiştim. Dilek hanım sizi gerçekten anlıyor. Anlaşıldığınızı hissediyorsunuz Olayların arkasındaki kök problemi buluyor ve derinlemesine yaklaşıyor problemlere. Asla geçiştirmiyor. Size bir danışman gibi değil halinizden anlayan yakın bir dostunuz gibi hissettiriyor. Kızım için gittim ama hayatıma ve kendime dair farkındalığım arttı. Bana sanki bir aynayla kendimi gösterdi. Ve yaşadığım sorunlara bakışım değişti. Bir kaç ay içerisinde kızımda gözle görünür bir değişiklik oldu. Daha sakin ve
uyumlu davranmaya başladı. Kendisiyle yolum kesiştiği için mutluyum. Bir psikolog olarak kimin hayatına dokunursa ona faydasının olacağına ve şifaya sebep olacağına yürekten inanıyorum.
Dilek Güner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilek Güner, Psikoloji. Size Dilek Güner tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu.
Dilek Güner adresi nerede?Dilek Güner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sakabaşı, Mersin Yolu Cd Karaman
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilek Güner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilek Güner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dilek Güner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilek Güner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilek Güner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilek Güner hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Dilek Güner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.