su....
2003 te olduğum ameliyattan 10 yıl memnun kaldım sonra tekrar gözlerim numaralandı tabi bunu yapmadan önce de bu bana söylenmişti çok ilgili ve işinin uzmanı gerçekten teşekkürler Dilek Hocam
re...ı
Gözümde olan rahatsızlığı kaç doktora gittim kimse bilemedi sağ olsun hocam sayesinde şimdi çok. İyi yim teşekkür eder başarılar dilerim allah sağlıklı uzun ömür versin
gu...y
5 yaşındaki oğlumun miyop rahatsızlığı var.bu durum beni çok üzsede Dilek hocam gibi bir doktorla takiplerimizin yapılıyor olması bizim en büyük şansımız.
Sevgilerle
G.Asutay
.....
Sn. Dilek Hocam,
23.11.2016 Çarşamba günü sol gözümden katarakt ameliyatım siz ve ekibiniz tarafından yapıldı.
Hiçbir şikayetim yok her şey çok güzel. Renkler çizgiler canlı, pırıl pırıl.
Katarakt oluşumu yavaş yavaş geliştiği için bu duruma alışmış ve kanıksamış olmalıyım ki renklerin orijinal inin bu olduğunu sanıyordum. Bu kadar fark olabileceği, ancak yaşanarak anlaşılabilir.
Çok teşekkürler.
Hasan ELMAS
Saygılarımla
al...t
2010 yılında istanbul lütfi kırdar eğitim ve araştırma hastahanesinde bana uygulana korne nakli red oldu 2011 yılında dilek hocanın uyguladığı tedaviyle gözlerim eski sağlığına döndü dilek hocaya çok teşekkür ederim.....
ta...t
GÜLER YÜZÜ İLGİ ALAKASI VE EN ÖNEMLİSİ KEROTOPLASTI AMELİYAT SÜRECİMDE GÖSTERDİĞİ YAKIN İLGİ ALAKA VE İÇTENLİĞİNDEN DOLAYI HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAYACAGIM BİRİ OLARAK İYİKİ VARSINIZ DİYORUM...YENİ BİR HAYAT IŞIGIMIZ OLDU DİYEBİLİRİM....
ar...m
1995 yılında geçirmiş olduğum iş kazası neticesinde 3 kez ameliyat oldum ameliyatlar sonrasında 1.5 yıl kadar sayın Dr.dilek İLERİ tatlı dili,güler yüzü ile tedavime devam ederek beni pisikolojik olarakta rahatlatıp çok çok yardımcı oldu. dilek hocam yardımlarınızı hiç unutmadım size çok teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun
ha...a
ben hasan akbaba dr.dilek ileri tarafından 2005 yılında lazer amliyatı oldum şu an 2011 yılındayız ve çok memnunum kendisine tşkler diyorum
Dilek İleri isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilek İleri, Göz Hastalıkları.
Dilek İleri adresi nerede?Dilek İleri şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ulucanlar Cad.No:59 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilek İleri isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilek İleri online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dilek İleri isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilek İleri bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilek İleri ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilek İleri hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Dilek İleri hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Göz Doktorları