Yavruturna mah. Kadeş 2.sokak no:8/B kat 1 çorum merkez, Çorum Merkez, Çorum
Kadın Genital Kanser Taramaları
Kürtaj
Laserasyon Onarımı
Uzm. Dr. Dilek Kalkan Yalçın
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Normal (Vajinal) Doğum
Preoperatif Değerlendirme
Uzm. Dr. Dilek Kalkan Yalçın
Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)
Riskli Sezeryan Doğum
Vakum Kürtaj
Üçlü Tarama Testi
İkili Tarama Testi
i̇....
Doktor hanımla ilk görüşmemdi. Rutin bir sağlık kontrolü için başvurdum. Tüm sorularımı dinleyip ilgilendi ve beni aydınlattı. Çok memnun kaldım, bundan sonra tek tercihim olacak.
si....
Because I can't communicate well in Turkish, I looked for doctors who know English. Until I met Dr. Direk, It made me so relieved. The doctor is a dynamic individual. and excellent communicator. Provide pregnancy and parenting information and advice. She is really professional and has extensive expertise in her field.
ah...n
İnsanlarla konuşması detaylı açıklamalar yapıp insanları rahatlatması cana yakın davranması beni çok memnun etti. Daha önceki hamileliğimde de dilek hanıma gitmiştim çok memnunum iyiki varsınız..
Dilek hanım güleryüzü ve samimiyetiyle sizi tüm endişelerinizden arındırır güvenli bir süreç yönetimi temin eder. İlk evladımı da Dilek Hanımla dünyaya getirmiştim. Şüphe duymadan muayenehanesine gidebilirsiniz.
mr....
Dilek Hocama elit parkta görev yaparken de gidiyordum. Muayenehanesine de gidiyorum. Gebelik öncesi takibim ve gebelikte takibimi hocam yapıyor. İlgisi, alakası, güler yüzü ve en önemlisi detaylı ve sakin açıklamalarıyla aklımda soru işareti kalmayacak şekilde aydınlatıyor. Yeni yerinde cihazları ve ortamın ferahlığı da daha güzel. Hocam iyi ki var ve iyi ki yollarımız kesişmiş. Bu süreçte benim için büyük şans.
Dilek Hanım'a doğum sebebiyle başvurdum. İlgi ve alakasından dolayı çok memnunum. Hasta mahremiyeti her şey çok düzenli. Herkese tavsiye ediyorum.
Dilek Hanım'a tavsiye üzerine ulaştım. Gebelik takibi için başvurdum. Tedavi sürecim kesinlikle mükemmeldi. Doktorumuz gerçekten çok ilgili bütün her şeyi en açıklayıcı şekilde anlatıp bilgilendiriyor ve dinliyor en güzeli o kadar güler yüzlü ki herkese tavsiye ediyorum ve anlatıp yönlendiriyorum
Annemin geçmeyen kasık ağrıları sebebiyle defalarca başka yerde muayenesi yapıldı. Tekrar kontrol için Dr dilek hanıma gittiğimizde çikolta kisti teşhisi koydu. Takipte kistin büyümesi üzerine anneme kapalı kameralı ameliyat yapıldı. Sadece kisti alındı ve şikayetleri rahatladı. Hala 4yıldır takibine giden annem kendisini çok seviyor. Bizim aileden biri oldu. Her seferinde güleryüzle karşılar ve uzun uzun bilgilendirir bir ablamız gibi. Sadece çok yoğun ve kapısı hep kalabalık. Bu kadarı da olur artık.
t.....
Canim doktorum öncelikle geçirdiğim hamilelikte verdiğiniz emekler için çok teşekkür ederim gece gündüz demeden takiplerimi yakından izlediniz hastaneye doğumuma yarım saat kala geldim ona bile gecikmediniz güler yüzünüz ve ilginiz alakanız için size ve doğum salonu ekibinize çok teşekkür ediyorum
Bartholin kisti nedeniyle geldim çok kısa sürede tedavim yapıldı Dilek hanım benimle çok güzel ilgilendi şikayetimi dinledi tedavi süreci hakkında beni bilgilendirdi çok memnun kaldım
Dilek Kalkan Yalçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilek Kalkan Yalçın, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Dilek Kalkan Yalçın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Dilek Kalkan Yalçın adresi nerede?Dilek Kalkan Yalçın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yavruturna mah. Kadeş 2.sokak no:8/B kat 1 çorum merkez Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilek Kalkan Yalçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilek Kalkan Yalçın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dilek Kalkan Yalçın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilek Kalkan Yalçın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Dilek Kalkan Yalçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilek Kalkan Yalçın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dilek Kalkan Yalçın hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Dilek Kalkan Yalçın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dilek Kalkan Yalçın hangi sigortaları kabul ediyor?Dilek Kalkan Yalçın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.