Birlik Mah. Bahçeler Cad. No: 5 (Esenler Kültür Merkezi Karşısı), Esenler
s....a
2014 yılın esenler medıpolde doğum yaptım harıka bır doğum surecı gecırdık normal doğumla bebegımı dunyaya getırdı. pozıtıf bıır doktor.kesınlıkle sezeryancı değil.dünya tatlısı
mi...r
hayatımı önce allaha sonra ona borçluyum beni hayata bagladınallah senin yar ve yardımcın olsunsevgi vesagılarımlaeskişehir den hurişen ayık
di...k
dilek hanım sizin gibi bir doktor hayatımda tanımadım güler yüzlü bilgili merhamatli bizi eskişehirde neden bıraktınız saygılar sevgiler meslek hayatınızda başarılar
se...r
Eskişehir'in en iyi doktoru idi. Şimdi İstanbul'a gitmiş, zaten oralı idi. Şu ana kadar tanıdığım en bilgili, saygıdeğer ve sevecen doktorum. Seni çok özledik. Umarım İstanbulda da çok kişiye şifa dağıtıyorsunuzdur. Allah sizden razı olsun. Seni çok seviyoruz.
ay...a
çok iyi bir doktor, başka söze gerek yok...
Dilek Kaya Güney isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilek Kaya Güney, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Dilek Kaya Güney adresi nerede?Dilek Kaya Güney şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Birlik Mah. Bahçeler Cad. No: 5 (Esenler Kültür Merkezi Karşısı) Esenler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilek Kaya Güney isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilek Kaya Güney online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dilek Kaya Güney isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilek Kaya Güney bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilek Kaya Güney ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilek Kaya Güney hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Dilek Kaya Güney hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları