Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
Kişiye Özel Diyetler
ef...d
Bir diyetisyenin görevinin sadece zayıflatmak olmadığını gösteren bir diyetisyen. Dilek hocama formumu korumak ve sağlıklı bir beslenme modeli oluşturmak için başvurdum. Yaşıma, kiloma, vücudumun ihtiyacına göre bir beslenme programı oluşturdu ve sürecin takibini sağladı.
em...r
Sevgili Dilek hanım sayesinde yüksek kan şekeri seviyelerimi 2 haftadan kısa bir sürede düşürebildim. Güleryüzlülüğü, ilgisi ve alakasıyla gerçekten çok iyi bir doktor. Bir kez daha teşekkür ediyorum kendisine.
d....d
Dilek hocam la kilo problemlerim ile ilgili şikayetim için görüştük. Kendisinden ve davranislarindan çok memnun kaldım. Yaklaşık 1 ay gibi bir sürede gözle görülür bir sonuç elde ettik. Kendisinden çok memnun kaldım uzun bir süre danışmanım olarak kalacaktır.
ne...ş
İşini bukadar seven, enerjisi bol danışanlarının samimi ve profesyonel motivasyon kaynağa olan tatlı dili diyetisyenim. 3 ayda 16 kilo vermemi sağlayan ve hala aynı kalmam için nasıl beslenme gerektiğini öğreten Dilek han. İyiki varsınız
Dilek Şen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilek Şen, Diyetisyen. Size Dilek Şen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler.
Dilek Şen adresi nerede?Dilek Şen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilek Şen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilek Şen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dilek Şen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilek Şen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilek Şen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilek Şen hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Dilek Şen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler