Şirinevler Mahallesi Alpaslan Caddesi No: 1, Karabük
mu...m
çok başarılı hekim hastalarına iyi bakıyor çok memnunum hiç şikayetim yok her zaman ilaç yazdırmaya ona giderim ve bütün hastalarına iyi bakan hekimdir
ze...p
dilek hanım sizi çok seviyorum güler yüzlülüğünüz ve hastalara yaklaşımınız çok güzel mesleğinizi en iyi şekilde icra ediyosunuz sizden ALLAH razı olsun...
mu...a
iyi.bir.doktor olmak.başarı.ister.o.başarıda.uzm doktor dilek sezer şikayetim yok.hoş.görülü.ve.hastalara.karşı.cok.iyi
Dilek Sezer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilek Sezer, Nöroloji.
Dilek Sezer adresi nerede?Dilek Sezer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinevler Mahallesi Alpaslan Caddesi No: 1 Karabük
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilek Sezer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilek Sezer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dilek Sezer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilek Sezer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilek Sezer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilek Sezer hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Dilek Sezer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Karabük Derin Ven Trombozu (DVT)
Karabük Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
Karabük Kronik Venöz Yetmezliği
Karabük Koroner Arter Hastalığı
Karabük Kalp Kapağı Problemleri
Karabük Aort Genişlemesi (Anevrizması)
Karabük Miyokard Enfarktüsü (Kalp Krizi)
Karabük Aort Kapağı Hastalıkları
Karabük Periferik Damar Hastalığı