s....ü
Beni zamanında ürtikerden kurtaran nazik, güzel doktoruma çok teşekkürler. Şimdi estetik bölümünde çalışıyor ve çok başarılı oldukça ilgili her süreci size tek tek anlatan ve kullandığı malzemenin etiketini araştırmanız için elinize tutuşturan düşünceli, alanında çok değerli bir doktordur.
Alın bölgesine botox yaptım ve sonuç kaşlarım aşağı düştü gözümü iyi açamıyorum, iki hafta sonra geçer dedi ama geçmedi başka bir doktora eğittim ve anladımkı botoxun dozu fazla olunca öyle olyurmuş ve 6 ay boyunca etkisi devam ediyor
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Dilek Uçar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilek Uçar, Dermatoloji.
Dilek Uçar adresi nerede?Dilek Uçar adresini belirtmedi. Dilek Uçar yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Dilek Uçar adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilek Uçar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilek Uçar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dilek Uçar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilek Uçar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilek Uçar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilek Uçar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Dilek Uçar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.