Psk. Dilek Urhan kendi özel danışmanlık merkezinde hizmet vermektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 8 yaşındaki çocuklar

Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı

Ağlama ve Öfke Nöbetleri

Bağımlılık Danışmanlığı

Konum: Psk. Dilek Urhan Bireysel Terapi

Dilek hocayı internet uzerinden psikolog araştırırken denk geldi. Bir çok pspkolog denk geldi hangisini sececigimi bilemeyince resimlerine bakıp karar vermek istedim. Bana en sıcak gelen psikolog Dilek hocayı tercih ettim. Ona ilk geldigimde öfke konusunda freni patlamış ve yanmaya başlamış araba gibiydim. Kendisi ile yaptığımız terapiler bana çok iyi geldi. 1 yıl oldu ve ben öfkemi kontrol edebiliyorum eskiye nazaran. Kendimi sevmeyi öğrendim. Hayatımdaki insanlarla baş etmeyi öğrendim ve hala öğrenmeye devam ediyorum. İyi ki varsınız Dilek hocam. İyi ki tanımışım. Kesinlikle kendinizi iyi ve güvende hissetmek istiyorsanız Dilek hocayla bir yola girmelisiniz.

Dilek Hanım evet, uzman psikolog. Aynı zamanda yaşanılan yerde bir kıza annesinin nasıl davranabileceğini bilen ve kendisini sürekli geliştiren birisi. Diyarbakır'da nasıl bir aile profili olduğunu araştıran, doğru adımlar atması için gereken bilgiyi edinen ve yanlışları güzellikle dile getiren biri. Akdeniz bölgesinde yaşıyoruz ve nelerin doğru karşılanıp karşılanmayacağını, büyükler tarafından kabul görüp görmeyeceğini bilen birisi. Pozitif, hayata olumlu bakıyor. Ben şehit eşiyim, o uçsuz bucaksız süreçte tanıştım. Bu süreçte, şehit eşi olarak gurur duymam gerektiğini ve aynı zamanda anne olarak hayata devam etmem gerektiğini öğretti. Kimseye bağlı kalmadan, yanlışa yanlış demem gerektiğini, kendi kararlarımı verebilmem için beni çok güzel yönlendirdi. Çok şükür, üç çocuk annesiyim ve çocuklarıma kimlerin ve kimin karışıp karışmayacağına kendim karar verebilecek hale geldim. Çok memnunum, herkese tavsiye ederim.

Ben Dilek Hanım'a bir arkadaşının tavsiyesi ile ulaştım. Hayat mücadelemde baş edemediğim bir noktaya gelmiştim. Kendim ve ailem için iyileşmeye karar verdim ve terapilere başladım. Ortalama 1,5 senedir devam ediyor terapilerimiz. Dilek Hanım göremediğim ve fark etmediğim bir çok yönümü keşfetmeme yardımcı oldu. Şu an daha sağlıklı adımlarla ilerliyorum hayatımda.
Çevreme arkadaşlarıma sürekli tavsiye ediyorum. Etmeye de devam edeceğim

Ç
Konum: Psk. Dilek Urhan Psikoloji Randevusu

Ben OKB hastasım. Beş aydır Dilek Hanıma terapiye gidiyorum. Çok faydasını gördüm.Ortalama 10 yıldır tedavi görüyorum ama Dilek hocam sayesinde ilk defa ilerleme kaydettim. Kendisinden Allah razı olsun.

Z
Konum: Psk. Dilek Urhan Psikoterapi

Dilek hanım insanın hayatı boyunca karşılaşabileceği en güzel şanslardan.Bir zamanlar kendi karanlığımda boğulup acı içinde ağalayarak burdaki yorumları okuyordum ve en çok en güzel yorumların yapıldığı Dilek hanımı gördüm.Hayatımda benim bile hayal edemeyeceğim kadar güzellikler oldu.8 yıllık depresyon ardından gelen panik atak hiçbir zaman düzelemeyeceğim diye inanırken Dilek hanımın tecrübeli merhametli samimi içten olması her koşul ve şartta bana olan desteği sayesinde çok yol kattettik.Eskiden yaşamak bana sadece acı verirken şuan kendimi hiç olmadığım kadar mutlu huzurlu hissediyorum.Barajı dahi geçemediğim sınavda derece yaptım ve şuan istediğim meslekte çalışıyorum.Kendisinin de çok mutlu olması dileğiyle

Dilek Hanım'dan çok memnunum. Kendisi çok anlayışlı, çok iyi bir psikolog. Ekim ayından beridir görüşme sağlıyorum. Benliğimin farkına vardım. Kişisel olarak kendimi daha iyi hissediyorum.

Bizi çok iyi geldi ve çok şey kattığını düşünüyorum. Çift terapisi olarak görüşme sağlıyoruz. 3-4 aydır gidiyoruz bir süre gitmeyi düşünüyoruz. Seanslardan sonra hayata yönelik olarak bakış açımız değişti. Daha mutlu, huzurlu oluyoruz. Dilek Hanım gayet iyi bir uzman.

Konum: Psk. Dilek Urhan Psikoloji Randevusu

Dilek Hanım doğru tespit yapıyor, farklı bakış açıları sunuyor. Ve her seanstan sonra kendimi daha çok sevmeye başlıyorum.

Dilek Hanım'la sürecimiz çok iyi gidiyor. 1 yıldır görüşme sağlıyorum ve çok memnunum. Kendimde gözle görülür değişmeler var. Ani öfke patlamalarım vardı bu sebeple kendisiyle görüşme sağlıyordum ama şimdi kontrol edebiliyorum. Çevremdeki insanları kabullenemiyordum şimdi olduğu gibi kabullenmeye başladım. Kendisine bir şey söylediğimiz zaman çok güzel karşılığını verebiliyor mesela bir şey anlatıyorum bu sebepten dolayı düşünceme uyumlu hale geliyor. Dilek Hanım kibar, çok cana yakın, anaç bir yapısı olan, güler yüzlü birisi. Kendisi alanında gerçekten çok iyi.

L

Dilek hanım öncelikle çok iyi bir psikolog. Ben zaten hala seanslarıma devam ediyorum, sadece Dilek hanımın yaşadığı bir kayıptan dolayı seanslarımıza ara verdik, sonraki süreçte devam edeceğim. Seans aldığım süreçte gerçekten zor bir dönem geçiriyordum, özellikle çok sevdiğim insanları depremde kaybetmiştim, aynı zamanda iş hayatım ve ilişkiler üzerine de kendisinden destek aldım.Dilek hanımı bana ölen bir arkadaşım ölmeden önce tavsiye etmişti, o merakla kendisine gitmiştim ve son derece çözüm bulduğum bir süreç oldu. Kendisiyle çalışmaktan çok mutluyum, kendisiyle birlikte kendimi keşfediyorum ve olaylara daha duygusal bakmak yerine artık daha mantıksal bir şekilde yaklaşabiliyorum.