Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43, Konak
n....g
Benim geçen sene Dilek hanımla bir tedavi surecim oldu âdet düzensizliği ile ilgili çok memnun kaldım işinin ehli bir doktor ve nokta atışı çözümleri var bence.bu yıl tekrar aynı şikayet başladı ve yarın için tekrar kendisine randevu aldım.bilincli ve dikkatli bir doktor herkese tavsiye ederim
Hasta
Adet düzensizliği için gittim. Kafasını bilgisayardan kaldırmadı bile konuşurken insanın yüzüne bakmıyo herşey çabuk olsun der gibi muayene etti. En son da çıkarken çantamı toparlıyordum hadi biraz çabuk ol demez mi? Zaten toplum çekiniyor bu konularda doktora gitmeye böyle alanda doktor olan insanların daha rahatlatıcı, yardımcı ve profesyonel olmaları gerekir bence.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Dilek Uysal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilek Uysal, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Dilek Uysal adresi nerede?Dilek Uysal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1420 Sok.No:86 Yıldız Apt. Kat:2 D:4 Alsancak İzmir
- Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilek Uysal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilek Uysal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dilek Uysal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilek Uysal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilek Uysal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilek Uysal hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Dilek Uysal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları