Uzm.Dr.Dilek Vatansever Hastalarına Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanı olarak hizmet vermektedir

Uzm. Dr. Dilek Vatansever
Kültür mah. Dr. Mustafa Enver Bey Cad. No: 5 Kat :2 Daire:3 Alsancak /İzmir, İzmir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Randevusu

Abdominal Laparoskopi +15 daha fazla

Akupunktur Tedavisi

Ağrı Pompası

Enjeksiyon Im

Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Randevusu

T
Konum: Uzm. Dr. Dilek Vatansever Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Randevusu

Mutlu ve güleryüzlü bir ekip hekimim dilek hanımın tatlılıgı mutlaka gitmelisiniz yüzde yüz memnuniyet bu arada glutatyon tedavisi-cilt bakımı - mezoterqpi yaptırdım tavsiye ederim

Konum: Uzm. Dr. Dilek Vatansever Ozon Tedavisi

Boyun fıtığım vardi ve ozon tedavisini araştırmaya başladım doktor dilek hanimi arkadaşımın tavsiyesi ile randevu alarak gittim güler yüzü ilgisi sizi motive etmesi pozitif enerjisi ile hiç düşünmeden evet başlamalıyım dedim şuan 4. Seansını aldım ve inanılmaz ağrılarım azaldı hayat aktevitem arttı ozon ile birlikte nöral tedavi de aldım iyiki yollarımız kesişmiş iyiki tanımışım izmirin ağrılarına fısıldayan doktorum daha yeni başladık ve daha çok yol katedeceğiz birlikte hiç tereddüt etmeden gidin ve tavsiye edin teşekkürler dilek hocam

Konum: Uzm. Dr. Dilek Vatansever Randevu

Çok ilgili,alanında uzman ,çok güven veren bir hekim.Ozon terapi alıyorum kendisinden,çok memnunum,bana inanılmaz fayda sağladı.En yakın zamanda gençlik aşısı ve botox da yaptıcağım kendisine.

Konum: Uzm. Dr. Dilek Vatansever Diğer

Sevgili Dilek hanıma ozon terapi için başvurdum kendisine açıklayıcı bilgileri ve guleryuzlu samimi içten tavrı için de ayrıca teşekkür ediyorum. Glutatyon ile evam edicez herkese tavsiye ederim.Sevgiler

Konum: Uzm. Dr. Dilek Vatansever Diğer

İşinin ehli bir doktor. Çok kibar ve tatlı bir kadın. Dudak dolgusu yaptırdım sonuçtan çok memnunum.

Konum: Uzm. Dr. Dilek Vatansever Randevu

Güleryüzlü ve anlayışlı bir hekimsiniz. mütevazı,hastasına kendini özel hissettiren işlemlerimi titizlikle gerçekleştiren bir doktorsunuz. Botoks-Dolgu ve vitamin takviyesi işlemleri uygulandı.Muayenenizden çok memnun kaldım.Devamınında güzel olacağını umuyorum. Ellerinize sağlık.

Konum: Uzm. Dr. Dilek Vatansever Randevu

Dilek hanima cilt bakimi icin randevu alip cok memnun kaldim yasima uygun olmayan herhangibir tedaviyi istememe ragmen uygun gormedigini anlatip en iyi sekilde yardimci oldu guleryuzlu ve cok ilgiliydi

Konum: Uzm. Dr. Dilek Vatansever Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Randevusu

Uzun zamandır gıdığımdan çok rahatsızdım ne kadar kilo versemde bir tek o duruyorduişlemden çok korkuyordum ve heryere ve herkese güvenmiyordum iyi ki!! Dr.dilek hnm tanımışım o kadar güven veren harika birisi önce işlemi anlattı lokal anestezik kremle hiç hissetmeyeceğimi söyledi o kadar bilgili ve tatlıki ikna olmamak inanmamak mümkün değil işlemi yaptırdım gerçekten hiç hissetmedim en güzelide size gerekmeyen hiç bir işlemi size önermiyor ve uygulamıyor (saatlerce sıkılmadan bilgi verebilir)çok mutluyum çıkarken botoks ve paris ışıltısı randevumu yazdırıp çıktım.

T
Konum: Uzm. Dr. Dilek Vatansever Diğer

Doktor hanıma botoks uygulaması için gitmiştim eli çok hafif ve tam istediğim gibi oldu işlem öncesi ve sonrası tüm detayları ve dikkat etmem gerekenleri tek tek anlattı samimi ve güler yüzlü botoks dışında mezoterapi ve cilt bakımı için de gideceğim

Konum: Uzm. Dr. Dilek Vatansever Diğer

Öncelikle çok güler yüzlü ve cana yakın. Anestezi uzmanı olduğu için tüm sorularınıza özenle cevap veriyor, duygularınızı ve endişenizi anlayıp sakinleştiriyor. Bir sağlıkçı olarak bilirim ki anestezi uzmanlarının Tıpta önemi büyüktür. Dilek Hanıma dudak dolgusu ve ozon terapi için gitmiştim. Dolgumu yaparken eli o kadar hafifti ki nerdeyse hiçbir şey hissetmedim. Çokta doğal oldu.Covid geçmişim olduğu için bağışıklığım çok düşmüştü. Covidi atlatmama rağmen etkilerini atlatamadım. Sürekli üşütüp hasta oluyordum. Şimdi kendimi daha iyi ve zinde hissediyorum. Ama ozon terapi ve Dilek Hanım benim ilacımmış