Kendisiyle psikoloğumun yönlendirmesi sonucu tanıştık. 13 yıllık evliliğim süresi boyunca birçok defa boşanma fikri aklımdan geçmişti. Danışma seanslarında bu konuyla ilgili karşıma çıkabilecek zorluklar ve evliliğe devam etme durumunda yaşacağım durumlar konusunda farklı bakış açılarıyla beni bilgilendirmesinin yanında asıl isteklerim ve ne yapmak istediğim konusunda aydınlamamı sağladı. Aile Danışmanına ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
i.....
Yaşadığım sosyal ve ailevi sorunlardan ötürü Dilek Hanım’dan danışmanlık aldım. Kendisi beni detaylıca dinleyerek bu yolda bana fazlasıyla destek oldu. Kendisiyle yolum kesiştiği için çok şanslıyım
k.....
Kızım ile ilgili yaşadığım problemlerin tespiti ve çözümünde çok faydalı ve kritik bilgiler aktarmış olup görüşmelerimizin sonucunda hayatımıza olumlu etkilerini hissettik.
Hayatın karmaşık dönemlerinde, Dilek Hanım’ın rehberliğiyle bir yolculuğa çıktım. Her görüşmemiz, bana yeni ufuklar açtı ve içsel bir denge bulmamı sağladı. Onun sağladığı bilgiler ve perspektifler, zorlu zamanlarımda bana güç verdi. Şans eseri kesişen yollarımız, benim için bir lütuf oldu. Dilek Hanım’ın desteğiyle, hayata daha umutlu ve sağlam adımlarla yürümeyi öğrendim. Bu deneyimi, herkese gönül rahatlığıyla öneririm.
Ailevi sorunlarımdan ötürü Dilek hanım ile bir kaç sefer görüşme sağladık. Seanslarımızda çok faydalı bilgiler sağladım. Farklı ve sağlıklı bakış açısı sağlamamda çok yardımcı oldu.İyiki yollarımız kesişmiş. Herkese tavsiye ederim.
Dilek Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilek Yıldırım, Aile Danışmanlığı.
Dilek Yıldırım adresi nerede?Dilek Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Antalya Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilek Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilek Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dilek Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilek Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilek Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilek Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Dilek Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.