si...s
Diler hanım sanki aile hekimimiz değil de ailemizden biri gibi bizim için.Hastaya olan yaklaşımı,ilgisi,takibi çok iyi.işini baştan savma yapmıyor.Ne zaman sağlık ocağına yolumuz düşse konu ne ise elinden geldiğince bunu çözmeye çalışan alanında çok değerli bir doktor.
ta...n
İlgisiyle, bilgisiyle, mesleğine olan etik ilkeleriyle ve hastaya karşı olan samimiyetiyle dikkat çeken bir doktor. Hastayı hasta gibi görmeyen adeta ailesinden biri gibi gören, hastanın hastalığının sadece patolojik boyutuyla değil,aynı zamanda psikolojik boyutuyla ilgilenen ve hekimlerin genelinde az bulunan empati kurma özelliğinden fazlasıyla nasibini almış sadece bir hekim değil,insan gibi insan...Allah sizi ve sizin gibi hekimleri/insanları başımızdan eksik etmesin.Bu tarz insanlar kolay yetişmiyor...Kıymetini bilmek lazım...
te...s
Bence gayet başarılı,hastasıyla ilgilenen ve her hastaya cevap verebilmek için elinden geleni yapmaya çalışan bir hekim olduğunu düşünüyorum
gü...l
sizin kadar olumlu düşünemiyorum.sizin için güleryüzlü ve ilgili gözükebilir. Ama önce hastasını çok iyi dinlemeli ve ön yargılı davranmamalı. Çok bilgili ve ilgili gibi gözüküyor, fakat ben öyle düşünmüyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
kü...r
doktorumuz dan çok memnunuz ilginizden dolayı çok teşekkür ederim:)
es...n
güler yüzlü hasta ile yakından ilgilenen çok iyi bir doktor..
Diler Çetiner Güler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Diler Çetiner Güler, İç Hastalıkları.
Diler Çetiner Güler adresi nerede?Diler Çetiner Güler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dizdariye Mah. Evrenpaşa Cad.No:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Diler Çetiner Güler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Diler Çetiner Güler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Diler Çetiner Güler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Diler Çetiner Güler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Diler Çetiner Güler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Diler Çetiner Güler hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Diler Çetiner Güler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları