Doğu Akdeniz Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunuyum ve eğitim hayatım Klinik Psikoloji yüksek lisansıyla devam etmektedir. Beraberinde de eğitimlerimi almaya ve gelişmeye devam etmekteyim.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 15 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri +62 daha fazla

Aile İçi İletişim Sorunları

Konum: Online Danışmanlık Diğer

İçime kapandım ve uzun süre kimseyle konuşamadım, arkadaşlarımla ailemle aram çok kötüydü. Erkek arkadaşımla ayrılığımız beni çok kötü etkilemişti, ama şimdi yeni baştan başlayabildim ve gerçekten çok iyiyim. Dilşad hocam sayesinde kendi değerimin farkına varabildim ve artık daha iyiyim. Çok daha iyiyim.

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Uzun süredir panik atak problemi yaşıyordum. Resmen yaşadığım ataktan dolayı insanların içine çıkamaz hale gelmiştim. Sonrasında Dilşad hocam ile tanıştım. Şimdi çok daha iyi bir şekilde ilerliyoruz. Gerçekten bu sorunun üstesinden gelemeyeceğimi sanıyordum ve tüm yaşam sevincim bitmişti.. Seanslarımızdan sonra her şey bir anda değişmeye başladı keşke daha önce tanışsaydık. Her şeyin yoluna girmesi beni tekrar hayata bağladı.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Öncelikle dilşad hanımın randevuya tam saatinde katılımı beni çok memnun etti. Yaklaşımındaki objektiflik benim farklı açılardan bakabilmemi kolaylaştırdı. Başta kendimi ifade ederken çok zorlanıyordum, seanslarımızdan sonra kendimi artık daha rahat ifade edebiliyorum

O
Konum: Online Danışmanlık Bireysel Terapi

Anksiyeteye bağlı panik atak yaşıyordum, atak zamanlarımda kalp atışlarımı kontrol edemiyordum ve kalp krizi gecirecegimi düşünüp yapmam gerekenlere odaklanamiyordum. Dilşad hocamla görüşmeye başladıktan sonra yavaş yavaş yaşadıklarımın nedenlerini anlamaya, süreci ve kendimi kontrol edebilmeyi öğrendim.

K
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

O kadar iyi geldiki ve hala geliyor ki çok . Buraya sığdırmayacak kadar çok şey kattınız bana

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Terapi sürecinde oldukça özverili ve disiplinli bir terapist. Hayatımdaki olumsuz süreçlerde kendisinden destek almak ciddi bir fark yarattı. İyi ki tanımışım kendisini.

Konum: Online Danışmanlık Diğer

İlk andan itibaren saygılı şeffaf bir süreç yaşadık. İlk gün ile son günümüz arasında kendimde çok büyük farkındalıklar ve değişim oluştu. Her şey yolunda ve güzel ilerledi. Mesleğinizde başarılar.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Dilşad hocamla yolum hayata dair çok umutsuz ve mutsuz bir dönemimde tekrarlayan düşüncelerin içinde boğulurken kesişti. Bir süredir görüşmelerimiz devam ediyor ve kendimi keşfetmem konusunda bana ışık tuttu. Sorunlarımın kaynağını fark edip bunlarla başa çıkabildiğimi fark ediyorum. Yaşam enerjim yeniden geldi. Depresif halim azaldı, kendime iyi gelen şeyleri artık yapabiliyorum ve kendimle daha barışığım çok daha mutluyum