du...u
Uzun süren burun tıkanıklığım sonucu 2014 de çok başarılı bir deviasyon ameliyatı gerçekleştirerek tat ve koku almamı sağlayan tüm kaprislerime rağmen bana dayanabilen asla geri çevirmeyen tedavi sürecimi her ayrıntısıyla takip eden mükemmel üstü bir doktor dinç bey.Ama artık Lefkoşe de
bu...7
Hayatıma doğan güneşin yegane sebebi ilkokul çağlarında kulak ağrılarım yüzünden hayatım tamamen olumsuz yönde etkleniyordu ta ki annem dinç beyi bulup hastahanenin yolunu tutana kadar tek bir ameliyatla tüm ağrılarımı geçiren doktoruma binlerce kez minnettarım teşekkürler dinç bey
ak...i
2001 ylından bu yana tanıdıgımi doktor kavramını yaklasımı ıle degıstıren bende karakterını guler yuzu ıle harmanlayıp sevgısı ıle dokunan bır hekım. sayısız basarılı amelıyat yaptıgını bılıyorum. kım dersenız dogru secım dınc bey derım.
po...k
Bu kadar güler yüzlü,bilgili ve bilgisini hastasına rahatlıkla anlatabilen bir doktor daha önce hiç görmemeiştim.Çok güven verici bir doktor.Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edrim.Mükemmel biri.
Dinç Mirata isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dinç Mirata, Kulak Burun Boğaz.
Dinç Mirata adresi nerede?Dinç Mirata şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aytar Cad. Aydın Sokak No:8 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dinç Mirata isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dinç Mirata online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dinç Mirata isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dinç Mirata bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dinç Mirata ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dinç Mirata hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Dinç Mirata hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları