Edirne Girişi Mevkii, Balkan Yerleşkesi, Edirne
Dinçer hocama nekadar teşekkür etsek az hamileligim süresince ilgilenmesi psikolojikmen rahatlattı ve sonrası çocuğuma gerekli müdahaleyi yaparak dinçer hocama ve ekibine çok teşekkür ediyorum allah başımızdan eksik etmesin
Yenidoğan bebeğimizin sol böbreğinde çift toplar sisteme bağlı kisti ve mesanesinde bulunan kistin tedavisi için Dinçer Hocama ulaştık. Plânlı bir şekilde testlerinin yapılacağını ve tedavi sürecinin aşamalarını detaylı bir şekilde anlattı. İlgisi ve alakası, güler yüzü gerçekten insani rahatlatıyor. İşin ehli ve gerçek bir profesör.
se...p
sayfanın adı en iyi hekim ya işte bu tabir doktor dinçer avlan' ı ifade eder. kendisinden ve ekibinden allah razı olsun. kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.
Dinçer Avlan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dinçer Avlan, Çocuk Ürolojisi, Çocuk Cerrahisi.
Dinçer Avlan adresi nerede?Dinçer Avlan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Edirne Girişi Mevkii, Balkan Yerleşkesi Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dinçer Avlan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dinçer Avlan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dinçer Avlan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dinçer Avlan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dinçer Avlan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dinçer Avlan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Dinçer Avlan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.