Yaklaşık iki yıl önce Dinçer Bey'e azı dişimde olan rahatsızlık yüzünden gittim. Kontrolün ardından kanal tedavisine ve dolguya ihtiyacım olduğuna karar verdi. Tedaviye başladık ancak sonucundan hiç memnun kalmadım. Tedavi yapıldıktan hemen sonra bile dişimde ağrılar devam etti. Defalarca kez tekrar gittim. Sadece dolgu kısmıyla uğraştı. İki yol sonra bugün aynı diş yüzünden başka bir doktora gittim ve doktor zamanında yapılan kanal tedavisinin doğru yapılmadığını, diş kökümün yeterince temizlenmediğini söyledi. Şuan diş kökümde iltihaplanma ve lezyon var. Bu yüzden yeniden tedavi görmek zorundayım. Dinçer Bey malesef tedavimden beklediğim sonucu bana veremedi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Dinçer Topçu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dinçer Topçu, Diş Hekimi.
Dinçer Topçu adresi nerede?Dinçer Topçu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Kırşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dinçer Topçu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dinçer Topçu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dinçer Topçu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dinçer Topçu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dinçer Topçu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dinçer Topçu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Dinçer Topçu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.