Diş Hekimi, Pursaklar, Ankara
Yasemin Aslım Muayenehanesi
Kalaba Mahallesi 30. Sokak No:5, Keçiören • Harita
VM Medical Park Ankara Hastanesi
Dr. Dt. Hakan Yusuf Tuncer
Diş hekimi, Ağız diş ve çene cerrahisi
MUSTAFA KEMAL MAH. 2129. SOK. NO:1/3, Ankara • Harita
Hakan Yusuf Tuncer Muayenehanesi
Ankara Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen Daha fazlaCumhuriyet Mahallesi Atatürk Cad. Halil Şıvgın Çubuk Dvh., Ankara • Harita
Ankara Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi
Selanik Cad. 27/13, Ankara • Harita
Nergiz Koska Muayenehanesi
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Sualtı hekimliği ve hiperbarik tıp, Acil tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Cerrahi onkoloji, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Psikiyatri, Ortodonti, Akupunktur, Çocuk romatolojisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaEmrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören • Harita
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk romatolojisi Daha fazlaGayret Mahallesi İvedik Caddesi No:41, Yenimahalle • Harita
Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi
Dt. Mehmet Eren Süral