Diş Hekimi, Başakşehir, Başakşehir
Özel Batı Bahat Hospital
Diş hekimi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen Daha fazlaAtatürk Mah. İkitelli Cad.No:135, Küçükçekmece • Harita
Özel Batı Bahat Hospital
Dt. Şeyda Uğurlu
Demirkapı mahallesi Maslak Caddesi insa metropoint 6-8B, İstanbul • Harita
Uğurlu Dental Grup
Diş hekimi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaTem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita
Dt. Fırat Baysal
Mehmet Akif Mah. Kemalpaşa Cad. No:92 İkitelli, Küçükçekmece • Harita
Özel Akgün Tem Hastanesi
Dt. Tuğçe Yalnızoğlu
Diş hekimi
Ziya Gökalp Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı, Mall of İstanbul, No:7F/185, İstanbul • Harita
Esenler Medipol Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Diş hekimi, Kardiyoloji, Dermatoloji
, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon Daha fazlaBirlik Mah. Bahçeler Cad. No: 5 (Esenler Kültür Merkezi Karşısı), Esenler • Harita
Esenler Medipol Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Dt. Aynur Bayramoğlu
Selahattin Pınar Cad. No: 2/17 Mecidiyeköy, İstanbul • Harita
Aynur Bayramoğlu Muayenehanesi
Dt. Duygu Yıldızeli
Diş hekimi
Aşağı Kayabaşı Mahallesi, Kapıcıoğlu Sokak, Atakule Sitesi, B blok, No:57, Niğde • Harita
Dt. Duygu Yıldızeli Diş Kliniği
Esenler Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Diş hekimi, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk cerrahisi
, Kadın hastalıkları ve doğum, Ağız diş ve çene cerrahisi Daha fazlaHavaalanı Mahallesi Taşocağı Cad. No: 19, Esenler • Harita
Esenler Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Birlik Mahallesi Atışalanı Caddesi No:171, İstanbul • Harita
Halit Semiz Muayenehanesi
Dt. Lütfi Ruhioğlu
Havaalanı Mahallesi Gülser Sokak No:23/A, İstanbul • Harita
Lütfi Ruhioğlu Muayenehanesi
Dt. Behiye Orhan
Diş hekimi
Basaksehir Mahallesi Toros Caddesi No:2 Arterium 3 Residence, Başakşehir • Harita
Akdiş Kliniği
Dt. Gökhan Arslan