Diş Hekimi, Kumlu, Hatay

• Dr. Dt. Emek Erdem

Diş hekimi, Protetik diş tedavisi

Batıkent Mahallesi Kürşat Tüzmen Bulvarı No:42/10 Güleç Plaza, Şehitkamil Harita

Dent Group Gaziantep Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

• Yıldızposta Caddesi Çiğdem Apartmanı No:11 Kat : 3 Daire : 16 Esentepe Gayrettepe, Şişli Harita

Özlem Özcan Muayenehanesi

• Fethiye Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:177, Bursa Harita

Milim Ağız ve Diş Polikliniği

• Altınkum Mahallesi Atatürk Bulvarı No:120/A-1 Melisa Apartmanı, Konyaaltı Harita

Konyaaltı Antera Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Mustafa Kemal Mahallesi 2120. Caddesi No:36, Çankaya Harita

Özel Zoom Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

• Özel Hisar Intercontinental Hospital

Diş hekimi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Sualtı hekimliği ve hiperbarik tıp, Acil tıp, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazla

Saray Mahallesi Site Yolu Caddesi No:7, Ümraniye Harita

Özel Hisar Intercontinental Hospital

• Dr. Dt. Mine Şimşek

Diş hekimi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Diş hastalıkları ve tedavisi

Orta Mahalle, Belek Caddesi, No:14, Daire:1, Antalya Harita

Özel muayenehane

• Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi İsmet Karaokur Bulvarı No:34/B, Kahramanmaraş Harita

A Plus Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

• Cumhuriyet, 76. Sk. No:5/A, Samsun Harita

Çiçek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

• Uzm. Dt. Elif Tekpınar

Diş hekimi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti)

Bağlıca Mahallesi Mermeroğlu Caddesi No:64CA, Ankara Harita

İncipol Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

• Yenimahalle, İstiklal Cd. no:31/5, Atakum, Samsun Harita

Dt. Dilek Uçar

• Özel Koru Ankara Hastanesi

Diş hekimi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Periodontoloji, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi Daha fazla

Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Çankaya Harita

Özel Koru Ankara Hastanesi

• Davutkadı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi No:57-B Yıldırım, Bursa Harita

Özel MFSDENT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

• Uzm. Dt. Pınar Bütev