Diş Hekimi, Kumlu, Hatay
Mustafa Kemal Mahallesi, 2118. Cadde, Maidan İş Merkezi, No:4A D:126, Ankara • Harita
Arda Alaçam Muayenehanesi
Değirmiçem Mah. Prof. Muammer Aksoy Blv. Beyaz Köşk Apt. 73/B, Gaziantep • Harita
Cihan Cem Gürbüz Muayenehanesi
Atatürk Bulvarı Kerim Afşin Apt A Blok K 3 No:9, Antalya • Harita
Firuzan Küçük Özkaral Muayenehanesi
Mustafa Kemal Mahallesi Şht. Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Caddesi, No:38/1 Yıldız Apartmanı, Ankara • Harita
Fi-Dent Klinik
Akkent, 34. Cadde Onuk Modern Sitesi No:36/F, Mersin • Harita
Özel Doğa Dental Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Odunluk mah. Liman cad. Kızılay Plaza 17 C, Bursa • Harita
EON Dental Klinik
Kışlasaray Mah. Harbiye Cad. Beyoğlu Apt. Kat:1 No:13 Daire:2 Antakya Hatay, Hatay • Harita
Mustafa Onur Şengezer Muayenehanesi
İstanbul, • Harita
Özel muayenehane
Mahkeme, Hürriyet Cd. No:26/A, 10700 Burhaniye/Balıkesir, • Harita
Burhaniye Ekin Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaAlemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Kocasinan merkez mah, Mahmutbey Cd. 331 A, İstanbul • Harita
Beyaz Işık Diş Polikliniği Bahçelievler Şubesi
Batıdent- Fevzi Çakmak Mah. 759. Sk. Güventaş İş Merkezi, D No:3 D:2, İstanbul • Harita
Dt. Oğuz Tezcanlı
Tacettin Veli Bulvarı Özer Sok. No:3, Kayseri • Harita
Özel Uzman Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Öğretmen Evleri Mahallesi Atatürk Bulvarı No:64 Kat :2 Daire:3, Antalya • Harita
Mualla Akca Muayenehanesi
Pendik Bölge Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaDoğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Pendik Bölge Hastanesi
Atatürk Bulvarı No: 175/14 ,Kavaklıdere, Ankara • Harita