Diş Hekimi, Acıbadem, Kadıköy
Koşuyolu Mahallesi Mehmet Akfan Sokağı No:11-13/3, Kadıköy • Harita
Özel Klinik Koşuyolu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Sun-Med Tıp Merkezi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi Daha fazlaMengü Sokak Tekiner Apt. No:20 S. Cedid Atatürk Cad., İstanbul • Harita
Sun-Med Tıp Merkezi
Dr. Dt. Ömer Lütfi Koca
Diş hekimi, Protetik diş tedavisi
Dt. İzbel Dönmez Akşit
Diş hekimi
Fenerbahçe Mah. Ahmet Mithatefendi Cad. Süheyla Hanım Apt, D:No: 9/A, İstanbul • Harita
Klinik 216
Dt. Gizem Seyrek Yıldırım
Recep Peker Cd., Sani Sitesi, No:38, Kızıltoprak, İstanbul • Harita
Gizem Seyrek Yıldırım Muayenehanesi
Esteworld Estetik Altunizade Polikliniği
Diş hekimi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Protetik diş tedavisi Daha fazlaAltunizade Mahallesi Altunizade Mah. Kısıklı Cad. No:7, İstanbul • Harita
Esteworld Estetik Altunizade Polikliniği
Esatpaşa Mah. Adnan Menderes Caddesi No:54/B, Ataşehir • Harita
Can Yemenicioğlu Muayenehanesi
Özel Kadıköy Şifa Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaCafer Ağa Mah. Sakız Sok.No:7, İstanbul • Harita
Özel Kadıköy Şifa Hastanesi
Özel Üsküdar Anadolu Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp Daha fazlaHalk Cad.No:8, Üsküdar • Harita
Özel Üsküdar Anadolu Hastanesi
Özel Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazlaFeneryolu, Bağdat Cd. No:69, Kadıköy • Harita
Özel Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi
Sahrayı Cedit Mahallesi Taşlıyol Sokak No:1/1, İstanbul • Harita
Emir Kahyalar Muayenehanesi
Fahrettin Kerim Gökay Cad. (Minibüs Yolu) (Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Kampüsü Bahçesi) Göztepe, Kadıköy • Harita
Göztepe Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Dr. Dt. Kıvanç Cebesoy
Diş hekimi, Ortodonti
Feneryolu Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Sevgili Apartmanı No:84 /9, İstanbul • Harita
Kıvanç Cebeseoy Kliniği
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Endodonti Daha fazlaDoktor Erkin Caddesi, Kadıköy • Harita
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi