Diş Hekimi, Pendik, Pendik
Doğu Mah. Cami Sk. No:9, ( Kaymakamlık Karşısı, Bölge Hastanesi çaprazı ), İstanbul • Harita
Portakal Diş
Doğu Mah. Aydınlıyolu Cad. Pendik Köşkleri Sitesi C Blok No: 104, İstanbul • Harita
Uğurel Diş Polikliniği
Fevzi Çakmak, Tevfik İleri Cd no:68/A, İstanbul • Harita
Mevsim Diş
Doğu Mahallesi Aydınlıyolu Caddesi Pendik Köşkleri Sitesi C Blok No:104, Pendik • Harita
Uğurel Diş Polikliniği
Doğu mahallesi, Vargün sokak, İstanbul • Harita
Pendent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kaynarca Mahallesi Deniz Caddesi No:58/A, Pendik • Harita
Özel Didem Çoban Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Fevzi Çakmak Mah. Şenler Sk. No:3/2, İstanbul • Harita
Berrak Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Diş hekimi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaDoğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Diş hekimi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaFevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik • Harita
Doğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Pendik Bölge Hastanesi
Tevfik İleri Caddesi Fevzi Çakmak Mahallesi No:68\A , Üst Kaynarca, Pendik • Harita
Kaynarca, Akdeniz Cd. No:1/2, İstanbul • Harita
Uzm. Dt. Zeynep Gümüşer